Mireasă pentru fiul meu: Cassandra ar PUTEA fi ÎNSĂRCINATĂ: „Am întreţinut relaţii intime şi…”

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Cassandra, una dintre concurentele emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", este speriată de gândul că ar putea deveni mămică. 

RomaniaTV.net
16 sept. 2015, 10:54
Mireasă pentru fiul meu: Cassandra ar PUTEA fi ÎNSĂRCINATĂ: „Am întreţinut relaţii intime şi…”

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cassandra, una dintre cele mai controversate concurente din casa „Mireasă pentru fiul meu” a dezvăluit recent că a avut contact sexual înainte să intre în competiţie şi că sunt şanse să fie gravidă.

Tânăra a mărturisit că a avut un trecut tumultuos şi s-a iubit cu un bărbat în vârstă de 45 de ani, însurat şi cu două fete acasă. Bărbatul care ar fi putut să o lase însărcinată este însă altul, cu care aceasta a avut o aventură de o noapte. Mai mult decât atât, Cassandra a mai dorit să precizeze că dacă se va dovedi că este însărcinată aceasta doreşte să facă avort, scriu cei de la SpyNews.ro.

Cassandra a făcut testul de sarcină, iar rezultatul va fi prezentat în cadrul ediţiei de sâmbătă a emisiunii.

„Cine o să mă vrea, o să mă accepte aşa cum sunt. M-am iubit cu un bărbat de 45 de ani. Soţia lui ştia de mine. Dânsa era învăţată, pentru că tot timpul a fost înşelată. La început, mi-a spus că este divorţat. Eu aveam 16 ani, l-am crezut. Da, i-am spus să divorţeze. Mă tot minţea: peste o lună, peste două. Era gelos pe mine. Nici el nu divorţa, nici pe mine nu mă lăsa să am altă familie.

Am venit aici ca să uit de el şi să-l las cu familia lui. Nu aş pleca la el, pentru că m-ar înşela şi pe mine cum a înşelat-o şi pe soţia lui. Ultimul contact cu el a fost în urmă cu 2-3 luni. Eu sunt prietenă cu un şofer de-al lui şi aşa a aflat că m-am înscris în emisiune. Ultimul mea relaţie intimă înainte de a intra în acest concurs a fost în urmă cu vreo 3 săptămâni. S-a întâmplat o singură dată. Mie mi-a mai întârziat o dată trei luni. Contactul sexual a avut loc în urmă cu 3 săptămâni, după ultima menstruaţie. Dacă voi fi însărcinată, bineînţeles că voi avorta”, a declarat Cassandra.

Citeşte şi  Mireasă pentru fiul meu: Cassandra, show erotic la petrecerea fetelor FOTO