Mireasă pentru fiul meu: Cristiana a PĂRĂSIT COMPETIŢIA după ce a AJUNS de URGENŢĂ la SPITAL

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Cristiana a fost nevoită să părăsească competiţia, după ce a ajuns de urgenţă la spital. Totul s-a întâmplat din cauza iubitului ei Marian, cu care a avut o ceartă mai aprinsă.

RomaniaTV.net
05 aug. 2015, 10:25
Mireasă pentru fiul meu: Cristiana a PĂRĂSIT COMPETIŢIA după ce a AJUNS de URGENŢĂ la SPITAL

Cristiana a venit în casa „Mireasă pentru fiul meu” cu gândul de a-şi întâlni jumătatea. La scurt timp a format un cuplu cu Marian şi, deşi relaţia lor nu a fost lispită de probleme, cei doi au spus întotdeauna că vor să plece căsătoriţi din casă.

Din păcate, se pare că relaţia celor doi nu este deloc una fericită, iar recent, Cristiana a trebuit să părăsească competiţia şi să meargă de urgenţă la spital, unde a fost diagnosticată cu un puternic atac de panică, informează SpyNews.ro.

Miresă pentru fiul meu: Mirela Boureanu Vaida a făcut anunţul în direct

„Are 20 de ani, nu stă prea bine cu sănătatea. Trebuie văzut bine. Vreau să anunţ familia Cristianei că totul este în regulă, că este la spital şi totul este sub control.

Trebuie să căpătaţi încredere unul în celălalt. Nu trebuie să o părăseşti, trebuie să o ajuţi, să aibă mai multă încredere în tine. Pe parcursul acestei relaţii parcă s-a schimbat şi mereu se uită cu teamă spre viitor. Eu mi-as dori să fie bine, este păcat să se înmtâmple asta. Am observat-o mai anxioasă, mai retrasă în ultima perioadă”, a spus Mirela Boureanu Vaida la începutul emisiunii.

Citeşte şi  Mireasă pentru fiul meu: Scandal de proporţii între Dănuţ şi Carmen