Mireasă pentru fiul meu: Elly şi Cristian au ÎMPLINIT un AN de relaţie

Mireasă pentru fiul meu: Elly şi Cristian, pe data de 12 octombrie au un motiv de sărbătoare. Mai exact, cei doi îşi aniversează relaţia.

RomaniaTV.net
12 oct. 2015, 10:01
Mireasă pentru fiul meu: Elly şi Cristian au ÎMPLINIT un AN de relaţie

Mireasă pentru fiul meu: Elly şi Cristian sunt mai fericiţi ca niciodată. După ce au fost desemnaţi câştigătorii sezonului 4 al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, cei doi îndrăgostiţi au încă un motiv de sărbătoare.

Pe data de 12 octombrie îşi serbează relaţia. Şi pentru că sunt extrem de activi pe paginile de socializare, dar şi pentru că în ultima vreme cele mai sincere declaraţii se fac cu ajutorul Internetului, Elly şi Cristian au scris un mesaj de dragoste, prin care îşi înştiinţează fanii de bucuria pe care o simt şi de fericirea pe care o trăiesc.

„Și uite așa am ajuns să avem 1 an împreună, fără certuri mari. Doar cu „mici contraziceri ” care se terminau în câteva zile (fără să scoatem un cuvânt)! Știți doar.

Cu râsete, chiar și cu lacrimi, dar niciodată nu vom înceta să ne iubim! Vă pupăm și vă dorim o seară plină de iubire”, au scris cei doi pe contul de Facebook.

Citeşte şi  MIREASA PENTRU FIUL MEU, detalii picante: „Rup patul!”