Mireasă pentru fiul meu: Elly şi Cristian, surprinşi în DORMITOR. Elly ar fi gravidă

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2015: Elly şi Cristian sunt marii câştigători ai emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" din acest sezon. După ce şi-au unit destinele în faţa telespectatorilor, cei doi soţi se bucură de fiecare moment petrecut departe de orice fel de răutăţi.

RomaniaTV.net
31 aug. 2015, 10:50

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2015: Elly şi Cristian le-au demonstrat tuturor că iubirea este cea care învinge în orice situaţie. Tocmai din acest motiv proaspeţii însurăţei îşi trăiesc acum povestea de iubire aşa cum vor şi nu se mai feresc de nimeni şi nimic să se lase purtaţi de sentimentete.

Recent, cei doi au postat pe unul dintre conturile de socializare o imagine intimă din dormitor în care apar sărutându-se, la scurt timp după ce apăruseră zvonuri că Elly ar fi gravidă.

Din păcate, fanii i-a taxat dur pentru acest gest adresându-le numeroase comentarii dure, ca de exemplu: „Rupe patul acum”, „Nu mă aşteptam să aibă astfel de poze”, „Când o să rămână gravidă, o să nască o săptămână la cât îi place călăreala”, „După un an de convieţuire fără, orice om are dreptul”, „Ce ruşine! Patul conjugal este ceva intim şi numai al tău. Aplaudaţi prostituţia acestui cuplu. Ce aşteptări să ai de la ei”, informează SpyNews.ro.

Citeşte şi  Castigatorii MIREASA PENTRU FIUL MEU 2015 sunt Elly şi Cristian