Mireasă pentru fiul meu: Situaţie neaşteptată, ce se va întâmpla cu acest cuplu

Florin, unul dintre concuenţii emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" şi-a împărtăşit recent planurile sale din competiţie, planuri care o vizează şi pe Alexandra.

RomaniaTV.net
01 mart. 2016, 13:23
Mireasă pentru fiul meu: Situaţie neaşteptată, ce se va întâmpla cu acest cuplu

Florin a vorbit extrem de sincer despre planurile sale de viitor, planuri pe care le modifică pe parcursul emsiunii, deoarece până acum nu a înţeles perfect care este rolul său acolo. Mai mult decât atât, el clarificat şi relaţia pe care o are cu Alexandra.

„Vreau să înţeleagă toată lumea…am discutat cu Alexandra ca să înţeleagă de ce nu putem forma un cuplu. I-am spus din scurt ca să nu ne ataşăm mai mult decât trebuie. I-am explicat exact motivul: nu am venit aici la căpătat, am venit să câştig competiţia. Eu vreau să plec să muncesc, să câştig banii mei. Nu aş vrea să înţeleagă lumea greşit. Eu nu o să stau la mila nimănui.

Am venit să căştig competiţia, am înţeles acum ce nu am înţeles când am semnat contractul şi se pare că va trebui să îmi schimb planurile. Dacă aş forma un cuplu cu ea, nu aş şti dacă este dragoste adevărată. Trebuie să ies afară şi acolo să îmi dau seama. Aici aş putea să mă ataşez, nu să mă îndrăgostesc, a mărturisit Florin, informează huff.ro.

Întrebată de Mirela Boureanu Vaida daca ar sta cu un bărbat despre care ştie că nu are nimic, Alexandra a ezitat la început să ofere un răspuns, dar în final a zis că nu.

Citeşte şi  MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Mihaela: „Anunţ că vreau să încalc regula CARE PRIVEŞTE SEXUL”