MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mirela Boureanu Vaida: „Zilele sunt prea scurte”

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mirela Boureanu Vaida a devenit mămică în urmă cu trei luni, iar prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" a recunoscut că naşterea micuţei Carla Maria i-a adus împlinirea. Mirela a acordat un interviu în care a povestit că fetiţa ei este un bebeluş foarte cuminte şi care nu i-a creat nici un fel de problemă. În plus, vedeta a putut să revină rapid pe micile ecran, lucru care a bucurat-o.

RomaniaTV.net
22 mai 2015, 07:54
MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mirela Boureanu Vaida: „Zilele sunt prea scurte”

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mirela Boureanu Vaida a devenit mamă pe 20 februarie, iar această nouă postură i-a adus împlinirea pe plan personal. Vedeta şi actriţa a povestit că fetiţa ei, Carla Maria, e foarte liniştit, care merge peste tot cu părinţii ei şi e mereu veselă. 

„Am devenit mamică şi mi s-a schimbat viaţa. Total. E plină. Iar zilele mi se par prea scurte acum. Ştiam că e şi greu, şi frumos. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu ştiu ce e greul încă. În afară de panica primelor zile şi de trecerea bruscă de la statutul de soţie la cel de mamă şi soţie, alte greutăţi n-am întâmpinat. Mă înţeleg foarte bine cu Carla, e un copil liniştit care ne însoţeşte mereu, oriunde şi oricând. Nu plecăm nicăieri fără ea şi cred că s-a obişnuit cu viaţa noastră aglomerată, cu activităţile, cu orarul nostru. Îi merge de minune, creşte în greutate şi e mereu veselă”, a povestit Mirela Boureanu Vaida, într-un interviu acordat ziarulring.ro.

Prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” a fost nevoită să îşi ia concediu de maternitate şi a fost plecată de la show-ul Antena 1 timp de aproape patru luni, din ianuarie până la începutul lui mai. Mirela Boureanu Viada a părărisit emisiunea cu ochii în lacrimi, iar revenirea a fost pe cât se poate de plăcută. 
„A fost un moment emoţionant pentru toată lumea. Poate pentru mine mai mult deoarece mi-au lipsit zilele de muncă şi emisiunile în direct. M-au reprimit cu aplauze şi îmbrăţişări. Am o echipă foarte frumoasă şi unită. Mi-e ca o a doua familie. Iar concurenţii devin parte din viaţa mea, vrând-nevrând, pentru că petrecem mult timp împreună, râdem şi plângem laolaltă”, a mai spus Mirela.