MIREASA PENTRU FIUL MEU. Momente incredibile în casă

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Final de poveste pentru Ana in cadrul celui de-al patrulea sezon de „Mireasa pentru fiul meu” la doua luni distanta de momentul in care facea primii pasi in casa de la Stefanesti, plina de sperante pentru un drum cat mai lung in competitie.

12 apr. 2015, 13:44
MIREASA PENTRU FIUL MEU. Momente incredibile în casă

MIREASA PENTRU FIUL MEU. La fel ca si in cazurile lui Cristian si Radu, din gala saptamanala precedenta, Ana si Petru au fost nevoiti sa astepte verdictul final in privinta plecarii din show dupa un vot cumulat al telespectatorilor si al colegilor de competitie.

Primele au fost anuntate rezultatele de la optiunilor fanilor MPFM4 care nu au fost deloc concludente, cifrele rostite de moderatoarea Andreea Mantea fiind in jurul cifrei de 50% astfel incat era cat se poate de evident ca un rol decisiv il va avea decizia luata de ceilalti concureti.

Intrebat de Mantea despre ceeea ce simte in legatura cu votul, Petru si-a ghicit soarta: „Cred ca eu o sa raman desi nu stiu ceea ce-mi doresc”.

In schimb, Ana a reconfirmat ca vrea sa plece acasa si colegii de concurs au rezonat cu dorinta Anei caci doar unul dintre optiuni a fost pentru ramanerea ei in casa.

„Eu chiar m-am asteptat ca toata lumea sa voteze pentru plecarea mea din competitie” a spus Ana cu o unda de regret in glas.

La Petru balanta voturilor a fost mai echilibrata insa majoritatea concurentilor au decis ca Petru sa ramana in casa alaturi de ei.

Calculele finale au produs si eliberarea de tensiune la care Ana visa de mai multe saptamani: cu un procent final de 75,5% s-a decis ca ea sa paraseasca acest sezon MPFM.

In schimb cifrele din dreptul lui Petru au aratat ca el va continua in show, cel putin pana la urmatoarea runda de eliminari: 68,6% pentru a ramane in casa si 31,4% pentru eliminarea din competitie.

Ana a dezvăluit în cadrul ediţiei de sâmbătă a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” că are probleme cu ochii, iar medicii i-au spus că dacă tratamentul nu dă roade să meargă de urgenţă la spital. 

Ana, de la „Mireasă pentru fiul meu”, trece prin momente dificile. Problemele cu petru sunt accentuate de problemele de sănătate. Tânăra a spus că medici i-au recomandat să meargă de urgenţă la spital în cazul în care tratamentul pe care  i l-au prescris nu dă rezultate.

„Am o problema la ochi. Mi s-a spus ca daca nu se rezolva într-o zi- doua, sa merg la spital. Poate de la machiaj, de la lentile sau de la lumina puternica. În loc sa mi se dezumfle ochiul si sa dispara durerea, el se umfla din ce în ce mai tare”, a declarat Ana la „Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1