Mireasă pentru fiul meu. O fostă concurentă este ÎNSĂRCINATĂ. A dat marea veste cu o poză emoţionantă

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Una dintre fostele concurente care au participat la reality-show-ul matrimonial, prezentat de Paula Chirilă, a împărtăşit prietenilor virtuali vestea că va deveni mămică printr-o fotografie de album. Tânăra s-a lăsat fotografiată în timp ce purta o rochie roşie, iar cu mâinile a format o inimă pe burtica de gravidă care a prins contur.

23 ian. 2017, 10:36

Roxana, una dintre fostele participante de la „Mireasă pentru fiul meu” care a participat în sezonul patru, e însărcinată. Fericită că va deveni mamă, ea a făcut publică prima fotografie cu burtica de gravidă. Tânăra viitoare mamă e logodită cu un tânăr pe care îl cheamă Cătălin Mitreanu.

Citeşte şi Mireasă pentru fiul meu. Scene XXX cu concurentele din show-ul matrimonial. „Îmi e ruşine..” VIDEO

„Frumoasa mea graviduta… te pupic dulce”, „Sarcină uşoară, Roxi!”, „Pupici pe burtici! ” sunt doar trei dintre mesajele pe care le-a strâns emoţionanta poză.

Citeşte şi Mireasă pentru fiul meu: Andrada şi Valentin, câştigătorii acestui sezon? Uite cine a dezvăluit marele secret

Roxana Maria Negru e o fostă concurentă care a intrat în casa dragostei în timpul celui de-al patrulea sezon al emisiunii. În prezent, ea trăieşte o frumoasă poveste de iubire împreună cu un tanar pe care-l cheamă Cătălin Mitreanu. Cei doi sunt logodiţi.