Mireasă pentru fiul meu: Paula Chirilă, înlocuită începând cu 2017?

"Mireasă pentru fiul meu" a înregistrat audienţe record, sezoane la rând. Şi totul datorită Mirelei Boureanu Vaida care atrăgea telespectatorii ca un magnet. Dorinţa ei de a se dedica familiei a impus schimbări în echipa emisiunii, iar locul i-a fost luat de actriţa Paula Chirilă, care din păcate nu are aceeaşi atracţie la public. Iar ca drept urmare mai marii trustului Intact au decis să ia măsuri drastice începând cu anul viitor.

RomaniaTV.net
23 dec. 2016, 15:53
Mireasă pentru fiul meu: Paula Chirilă, înlocuită începând cu 2017?

Mirela Vaida și-a asociat imaginea cu emisiunea „Mireasă pentru fiul meu” sezoane la rând. Când i-a bătut ceasul maternității, prezentatoarea s-a retras și s-a dedicat întru totul familiei.

Vedeta TV a susținut-o pe noua înlocuitoare și și-a rugat fanii să fie alături de aceasta care, mai mult ca sigur, le va demonstra că va face față cu brio provocării. Luni mai târziu însă, rezultatele înregistrate de actriță sunt incomparabil mai slabe decât cele care au făcut-o celebră pe Mirela Vaida, informează Libertatea.ro.

Din acest motiv, potrivit zvonurilor apărute în trustul Intact, se pare că producătorii emisiunii caută deja variante de înlocuitoare pentru actuala prezentatoare.

Citeşte şi  Mireasă pentru fiul meu. Valentin şi Andrada s-au logodit