Mireasă pentru fiul meu: Petru a decis să plece din România pentru iubita sa

Petru, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" a decis să îşi schimbe complet viaţa, după ce în trecut s-a confruntat cu dependenţa de droguri.

RomaniaTV.net
24 nov. 2015, 14:48
Mireasă pentru fiul meu: Petru a decis să plece din România pentru iubita sa

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: A ales să îşi schimbe viaţa, după ce ani de zile a fost consumator de droguri. A intrat în casa „Mireasă pentru fiul meu” şi a format unul dintre cele mai controversate cupluri alături de Ana, o tânără care i-a sucit minţile încă de la prima apariţie. Din păcate, relaţia celor doi nu a durat mult timp şi pentru că tânărul nu a putut sta fără o iubită, acesta şi-a refăcut viaţa.

Nemaipomenitul situaţiei este dat de alegerea lui Petru de a se îndrăgosti de o româncă stabilită în Austria, pentru care a şi decis să părăsească ţara pentru a se stabili alături de proaspăta sa iubită, informează SpyNews.ro.

„Iubita lui este stabilită într-un oraş din Austria, acolo unde câştigă destul de bine. Cei doi se iubesc foarte mult, chiar daca relaţia este la început.

Petru a ales să părăsească România, mai ales că iubita lui i-a găsit un loc de muncă. A reuşit să se angajeze ca instructor de fitness la o sală şi îi merge foarte bine. Nu cred că se va întoarce prea curând în ţară. Este liniştit şi fericit”, a mărturisit o sursă din anturajul lui Petru.

Citeşte şi  Mireasă pentru fiul meu: Nicolae şi Loredana s-au despărţit