Mireasă pentru fiul meu: Radu şi Andrei au AJUNS la CUŢITE! Motivul ţine de Facebook

Cu toate că emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" şi-a desemnat recent câştigătorii, foştii concurenţi mai au multe de împărţit şi nu ratează niciun moment să nu se tachineze în fel şi chip.

RomaniaTV.net
01 sept. 2015, 09:25

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2015. La finalul fiecărui sezon, după marea petrecere, toţi concurenţii sunt cazaţi la un hotel din Capitală şi pot fi vizitaţi şi de foştii colegi din competiţie.

Decizia de a depăna amintiri alături de foştii colegi au luat-o şi Radu şi Andrei, doi dintre concurenţii sezonului care tocmai s-a încheiat, astfel că s-au întâlnit la hotelul cu pricina, unde s-au salutat, însă nu au stat prea mult de vorbă.

Toate problemele au apărut a doua zi după întâlnirea respectivă, când Radu a văzut anumite postări răutăcioase la adresa lui, din partea lui Andrei, pe grupurile susţinătorilor, ceea ce l-a enervat la culme, de unde au generat alte mesaje, cu cuvinte grele unul la adresa celuilalt, informează SpyNews.ro.

Contactat telefonic de sursa citată, Radu a declarat că: „Am văzut că a postat diverse lucruri negative la adresa mea, cum că eu l-aş fi chemat atunci când am părăsit competiţia, ceea ce este fals, pentru că el a insistat să mă ducă în Constanţa, iar totul a fost contra cost”.

Citeşte şi  Mireasă pentru fiul meu: Elly şi Cristian, surprinşi în DORMITOR. Elly ar fi gravidă