„Mireasă pentru fiul meu” REVINE pe micile ecrane din 5 septembrie

Emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" revine la Antena 1 începând cu data de 5 septembrie. Cel de-al cincilea sezon va debuta de la ora 20.00, informează Radardemedia.ro.

RomaniaTV.net
03 sept. 2015, 14:17
„Mireasă pentru fiul meu” REVINE pe micile ecrane din 5 septembrie

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Staff-ul celui mai longeviv reality show din România anunţă că va începe un nou sezon de excepţie.

Pe parcursul unui an, cei care intră în casa „Mireasă pentru fiul meu” au șansa de-a câștiga premii spectaculoase: excursii, cine romantice, vacanțe, bilete la spectacole, vouchere pentru cumpărături, tratamente de înfrumusețare etc. Pe lângă acestea, vor exista și premii speciale: o mașină, o casă și desigur, marele premiu de la finalul competiției. Valoarea totală a premiilor se ridică la suma de 500.000 de lei.

Sezonul cu numărul cinci debutează cu cel mai mare număr de concurenți de până acum, aceștia au vârste cuprinse între 18 și 32 de ani și vin din toate colțurile țării.

„O să fie un sezon atipic din punct de vedere al numărului de concurenți, în sensul în care vor fi mult mai mulți decât în mod normal. E posibil să aplicăm principiul „intră cine vrea, rămâne cine poate”. Noi oferim oamenilor mai multe tipologii, din care ei să poată alege și, ulterior, vota. […]

Din câte am înțeles, media de vârstă este mai ridicată anul acesta, asadar, avem concurenți ceva mai mături, poate mai pregătiți pentru căsătorie decât cei din sezonul trecut, cu caractere destul de puternice. Cred că va fi un sezon cel puțin interesant și foarte incitant, totodată!”, a declarat Mirela Boureanu Vaida.

Citeşte şi  Castigatorii MIREASA PENTRU FIUL MEU 2015 sunt Elly şi Cristian