Mireasă pentru fiul meu: S-a aflat ADEVĂRATUL MOTIV pentru care Ella a PĂRĂSIT competiţia

Mireasă pentru fiul meu: Ella, una dintre fostele concurente ale competiţiei "Mireasă pentru fiul meu" a decis că este timpul să clarifice adevărul cu privire la decizia sa de părăsi show-ul, într-un moment în care nimeni nu se aştepta.

RomaniaTV.net
05 oct. 2015, 09:59
Mireasă pentru fiul meu: S-a aflat ADEVĂRATUL MOTIV pentru care Ella a PĂRĂSIT competiţia

Mireasă pentru fiul meu: Ella a venit cu inima deschisă la emisiunea „Mireasă pentru fiul meu” şi îşi dorea nespus să îşi găsească jumătatea, dar, din păcate, în scurt timp, a decis să o părăseasă. Motivul este unul pe atât de banal, pe atât de complex pentru o fată dornică să fie iubită şi să iubească, scriu cei de la SpyNews.ro.

„Am decis să plec din competiţie pentru că mi-am dat seama că nu aş putea iubi pe niciun băiat de acolo. Şi motivul era pentru care am venit a fost să îmi găsesc iubirea şi să fiu ferită. Cum nu mă regăseam în niciun băiat, am zis că trebuie să plec.

Robert mi-a luat apărarea şi îi mulţumesc că am plecat, dar nu astă este motivul pentru care am plecat. Nu am intrat cu sufletul îndoit în casă, dar mi-am dat seama că nu îmi pot deschide inima. Au trecut doi ani de la ultima despărţire, dar am aşa o lipsă de încredere de a mai intra într-o relaţie. (…) Îmi pare rău că am părăsit competiţia, pentru că am simţit că nu pot să îmi găsesc jumătatea. Nu m-am îndrăgostit de Valentin, îmi place de el că este un băiat cu bun simţ şi nu este fals, aşa cum zic ceilalţi”, spus Ella în cadrul unei emisiune de la Antena Stars.

Citeşte şi  Mireasă pentru fiul meu: Cassandra, GEST NECONTROLAT faţă de Robert: „Am pus mâna. Nimic, nimic!”