Mireasa țepuită de Florin Salam rupe tăcerea: ”I-am dat 5.500 de euro. Nu ne așteptam să facă așa ceva…”

Florin Salam a fost săltat de polițiști și dus cu mandat la audieri la Târgoviște. Asta după ce a fost chemat de mai multe ori la audieri și a refuzat să meargă. Manelistul a fost pus sub acuzare de procurori, după ce doi miri l-au acuzat de înșelăciune.

08 feb. 2024, 14:05
Mireasa țepuită de Florin Salam rupe tăcerea: ”I-am dat 5.500 de euro. Nu ne așteptam să facă așa ceva…”

Mireasa la a cărei nuntă trebuia să cânte manelistul Florin Salam în data de 21 august 2021, dar le-a dat țeapă, a explicat motivele pentru care ea și soțul ei l-au denunțat pe manelist. Femeia susține că i-a plătit cântărețului un avans de 5.500 euro, dar că acesta nu a apărut la nunta ei.

”Am dat arvună 5.500 de euro. Nu ne-a anunțat (că nu mai vine la nuntă n.red.), apoi și-a închis telefonul. Normal că am avut un șoc. Nu mi se pare normal ceea ce s-a întâmplat și acum așteptăm să vedem ce se rezolvă. L-am dat în judecată. Am așteptat doi ani de zile să ia legătura cu noi, să ne înapoieze banii și nu a luat legătura cu noi, nu ne-a sunat, nimic.

Nu a trimis înlocuitor, ce să facem, am avut alți cântăreți care au cântat. Nu ne așteptam să facă așa ceva”, a declarat mireasa țepuită de manelistul Florin Salam.

Și mirele înșelat de Florin Salam a vorbit despre țeapa primită. „Eu am vrut doar să recuperez prejudiciul pe care i l-am dat lui Florin Salam.

Este vorba de 5500 de euro. Banii aceștia au fost dați din 2020 până în 2021.

Nu există un contract fizic pentru că eu știu că el nu face contract. La dosar sunt șase martori.

Am stabilit data nunții cu dânsul, am convorbirile între mine și cumnatul său, pe atunci manager. Sunt dovezi destule, zic eu. Toate dovezile au fost duse la Parchet.

Nu mi-a răspuns niciodată de ce nu a mai venit, dar nu dăm de el”, a spus denunțătorul artistului, Laurențiu Bâțu.

Celebrul manelist Florin Salam a fost dus la audieri joi la Târgoviște, fiind acuzat într-un dosar de înșelăciune. Totul a început de la plata unei prestații la o nuntă. Florin Salam ar fi primit 5.500 euro pentru a cânta la o petrecere de nuntă, după care nu s-a mai prezentat la eveniment. Bărbatul care îl acuză de înșelăciune este din Târgoviște. Bărbatul păgubit susține că a insistat să facă un contract, dar că artistul s-a opus pe motiv că nu știe să scrie, astfel că banii au fost dați în mai multe tranșe, dar fără vreo dovadă a naturii plății.