Mirel Palada: Obiectivul PRU este să intre în Parlament. Nu facem alianţe cu PNL şi USR

Purtătorul de cuvânt al Partidului România Unită (PRU), Mirel Palada, a declarat sâmbătă că principalul obiectiv al formațiunii este să intre în Parlament, precizând că nu va face alianțe post-electorale cu PNL și USR.

29 oct. 2016, 13:01
Mirel Palada: Obiectivul PRU este să intre în Parlament. Nu facem alianţe cu PNL şi USR

„Principalul obiectiv al PRU este să intre în Parlament și mai ales să aibă un număr suficient de parlamentari pentru a contribui la o alianță pentru România, nu împotriva României”, a precizat Palada la o conferință de presă.

Întrebat de posibile alianțe post-electorale, Palada a spus că există discuții în acest sens. „Mai degrabă v-aș spune partidele cu care nu ne aliem. În niciun caz nu ne vom alia cu PNL-ul, în niciun caz nu ne vom alia cu USR-ul”, a spus Palada.

Citeşte şi: Bogdan Diaconu: Se încearcă decredibilizarea Bisericii. BOR a avut un rol esenţial în continuitatea naţiunii române

În context, vicepreședintele PRU Lucian Bolcaș a afirmat: „Partidul România Unită este un partid de stânga, mult mai la stânga decât a fost PSD, care acum nu știu ce orientare are. Alianțele se fac pe eșicherul de stânga”.