Mirel Palada, primul mesaj după ce i-a expirat suspendarea pe Facebook

Mirel Palada a scris un mesaj devenit viral, scris după moartea tatălui său. Era adresat "Proştilor". Unii s-au supărat. Altora le-a plăcut. De fapt celor mai mulţi le-a plăcut, motiv pentru care au distribuit postarea iniţială. Facebook a reacţionat prompt, blocându-i contul. După ce şi l-a recuperat, Palada a reacţionat.

RomaniaTV.net
28 ian. 2020, 08:30
Mirel Palada, primul mesaj după ce i-a expirat suspendarea  pe Facebook

„Mulţumesc tuturor celor care au citit. Mulţumesc tuturor celor care au distribuit. Dar mai ales mulţumesc tuturor celor care au înţeles”, a scris Mirel Palada pe pagina sa de Facebook.

„Acum câteva zile, chiar în seara după ce l-am îngropat pe taică-meu, am scris nişte gânduri din inimă.  Gânduri puternice, mânate de sufletul tatălui meu de-abia coborât în mormânt. Cuvinte tari, neaoșe, care să trezească inimile sufletelor adormite ale românilor adormiți și slugi.
Mi-am înjurat semenii. Pentru că o merită. Pentru că altminteri nu ajunge vorba la ei.

Unii m-au criticat pentru asta. Fie s-au simțit atinși în orgoliul personal. Fie, mai general, s-au simțit jigniți că înjur un popor întreg. Mult mai mulți au înțeles spiritul mesajului. Au înțeles furia și disperarea și neputința și amărăciunea că facem parte dintr-un popor care nu știe să-și apere demnitatea și resursele”, a transmis Mirel Palda.

Citeşte şi: Mirel Palada a izbucnit după ce tatăl său A MURIT. „Suntem nişte proşti! Românii sunt nişte proşti!”