Mirel Rădoi antrenor de naţională. Fostul stelist a fost numit la conducerea selecţionatei de tineret

Propunerea Comisiei Tehnice pentru postul de selecţioner al reprezentativei Under 21 a României, Mirel Rădoi, a fost aprobată de Comitetul Executiv al FRF în cadrul şedinţei de joi.

RomaniaTV.net
02 aug. 2018, 15:15
Mirel Rădoi antrenor de naţională. Fostul stelist a fost numit la conducerea selecţionatei de tineret

În vârstă de 37 de ani, Mirel Rădoi va conduce echipa naţionala U21 atât în finalul actualei campanii de califcare la CE, cât şi în cea viitoare. Acesta va fi prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă ce va avea loc vineri, la Casa Fotbalului, în sala „Ioan Chirilă”, de la ora 12.30.

Începând din martie 2018, fostul internaţional român, Mirel Rădoi, a ocupat funcţia de manager sportiv al echipei naţionale U21 a României, iar acum va prelua banca tehnică, după ce Daniel Isăilă a decis să accepte o ofertă din Arabia Saudită.

Rădoi are în plamares 67 de meciuri pentru echipa naţională a României, pentru care a marcat două goluri. Ca fotbalist, a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Steaua Bucureşti, între anii 2000 şi 2009, Al-Hilal Riyadh, între 2009 şi 2011, Al-Ain, între anii 2011 şi 2014.

Cu o scurtă experienţă de tehnician la Steaua, Mirel Rădoi a obţinut cea mai mare notă, 9,86, la examenul pentru obţinearea licenţei UEFA A de antrenor, care a avut loc luna trecută.