Mirel Radoi, după STEAUA-PARTIZAN 1-1: Nu ar fi un dezastru să pierdem calificarea

Mirel Rădoi s-a declarat optimist la finalul partidei cu Partizan Belgrad, scor 1-1, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor şi este sigur că Steaua se va califica în play-off.

30 iul. 2015, 05:41
Mirel Radoi, după STEAUA-PARTIZAN 1-1: Nu ar fi un dezastru să pierdem calificarea

STEAUA-PARTIZAN BELGRAD 1-1 LIGA CAMPIONILOR. „Nu mai avem nimic de pierdut la Belgrad. Am echilibrat balanţa în repriza a doua, dar Partizan are o experienţă europeană mai mare. Vom merge acolo să ne calificăm. Este foarte frumos să jucăm pe un stadion plin, pe mine mă ajuta. Pe noi ne-a dezavantajat astăzi că am jucat fără fani, acolo va fi foarte frumos. Nu mai aveam nimic de pierdut pe final, a trebuit să forţăm şi să jucăm cu două vîrfuri de careu. Era singura soluţie.

Citeşte şi Gigi Becali, reacţie FABULOASĂ după STEAUA – PARTIZAN 1-1

Ne gândim că putem să pierdem calificarea, dar suntem optimişti. Din punctul nostru de vedere nu ar fi un dezastru, dar important este să îi recuperez pe jucători din punct de vedere fizic. Este important ca jucătorii să înţeleagă ce le cerem, au înţeles în repriza a doua.

Situaţia lui Stanciu nu este foarte bună, vom vedea dacă îl recuperăm pentru meciul de la Belgrad. Ne-a ajutat, era titular, sperăm să-l recuperăm. În seara asta am avut un plus şi meritam să câştigăm. Eu zic că ne putem califica la Belgrad„, a declarat Mirel Rădoi la televiziunea Sport.ro.