Mirel Rădoi este noul selecţioner al echipei naţionale. Numirea sa va fi oficializată marţi UPDATE

Comitetul Executiv al FRF se va reuni marţi la FRF, acolo unde preşedintele Răzvan Burleanu va prezenta numele lui Mirel Rădoi ca antrenor al primei reprezentative şi va supune la vot numirea.

25 nov. 2019, 08:05
Mirel Rădoi este noul selecţioner al echipei naţionale. Numirea sa va fi oficializată marţi UPDATE

UPDATE. Întrunită luni, Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal a decis să îl propună pe Mirel Rădoi pentru postul de selecţioner al echipei naţionale.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Până la Comitetul Executiv al FRF, azi are loc şedinţa Comisiei Tehnice, în care membrii trebuie să decidă ce îi vor propune lui Burleanu.

Pe lista FRF s-au aflat mai mulţi tehnicieni, între care Dan Petrescu, Gică Hagi, Mircea Lucescu sau Marius Şumudică, însă fiecare variantă a fost eliminată pe rând, ajungându-se la concluzia că antrenorul de la naţionala de tineret este cel mai calificat pentru funcţia de selecţioner în momentul de faţă.

Citeşte şi Hagi a anunţat numele noului antrenor al naţionalei României. „Ca să câştigi trebuie să şi rişti. El ştie mai bine”

În alegerea FRF a contat decisiciv faptul că Mirel Rădoi nu va avea nevoie de o perioadă de acomodare, pentru că este la curent cu tot ce a lucrat Cosmin Contra în ultimii doi ani la naţională.

Numirea lui Mirel Rădoi la prima reprezentativă va lăsa gol locul la România U21, iar pentru acel post pe lista scurtă există doi antrenori, potrivit Digi Sport: Edi Iordănescu (41 de ani) şi Marius Măldărăşanu (44 de ani).