Mirel Rădoi nu vrea să mai antreneze. Anunţ important făcut la gala premiilor AFAN

Mirel Rădoi, fostul antrenor al Stelei, a vorbit vineri seara, la gala premiilor AFAN, despre ofertele pe care le are din Liga a II-a și despre șansele Stelei la titlu.

08 ian. 2016, 19:49
Mirel Rădoi nu vrea să mai antreneze. Anunţ important făcut la gala premiilor AFAN

Mirel Rădoi a recunoscut că a primit mai multe oferte din Liga a II-a, dar nu vrea să dea curs niciuneia dintre ele, pentru că nu vrea să se afle din nou în situația de la Steaua.

Deocamdată nu vreau sa mai intru înapoi în fotbal, am încercat sa stau mai departe, am încercat sa analizez ce am făcut bine si ce am făcut rău. O să iau o vacanţă cel putin până la vară. Nu se pune problema sa accept vreo ofertă. Nu pot să fiu director sportiv şi sa urmaresc meciul din tribuna, ca simplu spectator. Nu vreau sa se intample si la celelalte cluburi ce s-a intamplat la Steaua, nu vreau sa bag si alte cluburi in problemele mele„, a spus Rădoi la Dolce Sport.

Citeşte şi Şumudică îl atacă pe Rădoi: Nu era antrenor! Salut numirea lui Reghecampf la Steaua

Fostul tehnician al roș-albaștrilor s-a declarat impresionat de lista de transferuri promisă lui Laurențiu Reghecampf, spunând că Steaua este din nou favorită la titlu.

Este clar ca acesti jucatori pe care Steaua îi nominalizează, daca va reusi sa îi achizitioneze, vor transforma echipa în favorita la titlu. Vom vedea ce se va materializa, sunt jucatori valoroşi, am lasat si eu cateva nume… Indiferent cine va veni, sa îşi faca treaba cat mai bine şi Steaua sa câştige campionatul„, a mai spus Mirel Rădoi.