Şumudică îl atacă pe Rădoi: Nu era antrenor! Salut numirea lui Reghecampf la Steaua

Marius Șumudică s-a declarat mulțumit la finalul jocului de la Iaşi, pe care Astra l-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Antrenorunul giurgiuvenilor crede însă că Astra a avut mai multe ocazii, iar dacă Niculae înscria, giurgiuvenii luau trei puncte. Șumudică a explicat apoi de ce l-a felicitat pe Gigi Becali că l-a adus pe Reghe.

06 dec. 2015, 19:21
Şumudică îl atacă pe Rădoi: Nu era antrenor! Salut numirea lui Reghecampf la Steaua

N-am văzut nimic! Cealaltă jumătate n-am văzut-o, am văzut că Alibec se bucura! Ăsta a fost golul pentru mine. Suntem pe trei fronturi! Mă bucură punctul câştigat! Îmi pare rău de Filip (n.red. – Felipe Teixeira) că a fost eliminat. Am jucat cu o echipă bună, care nu a mai luat gol de cinci etape.

Mă bucur că am marcat, cred că suntem singura echipă care am marcat mereu. Am avut mai multe ocazii! Dacă dădea Niculae, singur cu portarul, câştigăm. Trebuie să luăm neapărat 3 puncte acasă cu Petrolul și, atunci, cred că vom intra în iarnă pe primul loc„, a spus Marius Şumudică, după meciul CSMS Iaşi – Astra Giurgiu 1-1.

Citeşte şi Astra Giurgiu, pas greşit la Iaşi. Liderul a remizat în Copou

El a dezvăluit şi de ce i-a trimis SMS de felicitare patronului Stelei, Gigi Becali: „Îmi place să mă lupt cu antrenori puternici. De asta l-am felicitat pe Gigi Becali că l-a pus pe Reghecampf. Rădoi nu era antrenor, nu avea licenţă„.