Rădoi, Burleanu şi Stoichiţă în AUTOIZOLARE. Oficialii FRF au intrat în contact cu persoane testate POZITIV cu CORONAVIRUS

FRF a informat printr-un comunicat de presa ca iontreaga conducere a intrat in autoizolare, dupa ce oficialii de la Casa Fotbalului au intrat in contact cu persoane testate pozitiv cu noul coronavirus.

16 mart. 2020, 13:32
Rădoi, Burleanu şi Stoichiţă în AUTOIZOLARE. Oficialii FRF au intrat în contact cu persoane testate POZITIV cu CORONAVIRUS

FRF a luat aceasta decizie dupa ce reprezentantii Serbiei si ai Elvetiei de la tragerea la sorti a Ligii Natiunilor (ce a avut loc pe 2-3 martie) au fost testati pozitiv.

Prima victimă a pandemiei de CORONAVIRUS în FOTBAL. A murit la doar 21 DE ANI

„Delegatia FRF la Congresul UEFA si ulterior la tragerea la sorti a Ligii Natiunilor a fost formata din Razvan Burleanu (presedinte), Radu Visan (secretar general), Gabriel Bodescu (secretar general adjunct), Mirel Radoi (selectioner), Mihai Stoichita (director tehnic) si Gabriel Berceanu (ofiter de presa al echipei nationale). Reprezentantii FRF nu au avut contacte directe cu persoanele declarate infectate, ci doar contact ambiental, in sala de congres.

De la acel moment se vor implini maine 14 zile, perioada relevanta pentru aparitia simptomelor, conform autoritatilor sanitare. Cei sase reprezentanti ai FRF la tragerea la sorti a Ligii Natiunilor nu prezinta niciun fel de simptome care ar putea fi asociate cu COVID-19. Ei au intrat in izolare autoimpusa de la aflarea vestilor despre participantii depistati cu coronavirus.

Totodata, managementul FRF a avut contacte reduse cu angajatii incepand cu data de 11 martie. Urmand recomandarile autoritatilor romane, de la acea data angajatii FRF isi deruleaza activitatea profesionala de acasa, online, si nu vin la sediul FRF decat pentru chestiuni absolut speciale.

Cei care au compus delegatia FRF vor continua sa ramana in izolare pana la finalul acestei saptamani.

Presedintele Razvan Burleanu va intra maine, de la domiciliu, in teleconferinta cu conducerea UEFA, urmand ca ulterior sa comunice public deciziile forului continental”, este comunicatul oficial al FRF.