Prima victimă a pandemiei de CORONAVIRUS în FOTBAL. A murit la doar 21 DE ANI

COVID-19 a provocat primul deces în fotbal. Un antrenor spaniol, în vârstă de doar 21 de ani, a murit la Malaga.

16 mart. 2020, 13:25
Prima victimă a pandemiei de CORONAVIRUS în FOTBAL. A murit la doar 21 DE ANI

Francisco Garcia, antrenorul unei echipe de copii a lui Atletico Portada Alta, din Malaga, a murit de coronavirus. Acesta suferea și de alte patologii, fiind bolnav de cancer.

Francisco Garcia, descoperit pozitiv la testul COVID-19 în urmă cu câteva zile, pregătea o echipă de copii a lui Atletico Portada Alta. El făcea parte din categoria persoanelor vulnerabile, având și alte patologii grave, fiind un pacient oncologic. Acesta este al șaptelea pacient ce pierde lupta cu virusul ucigaș în Andaluzia, unde se înregistrează 554 de cazuri.

Coronavirus în Spania. Aproape 1.000 de cazuri noi anunţate luni. Numărul morţilor a depăşit 300

„Nu-mi vine să cred, era un băiat puternic ce avea toată viața înainte! Iubea copiii pe care îi antrena ca și cum ar fi fost ai lui. Suntem alături de familia lui și ne exprimăm profundul regret pentru moartea sa. Ce ne facem fără tine, Francis? Ai fost mereu cu noi și săreai în ajutor când era nevoie. Cum vom mai cuceri toți kilometrii fără tine? Nu știm, dar o vom face pentru tine! Nu te vom uita, odihnește-te în pace, fenómeno! Te lăsăm cu bine”, a spus președintele clubului, Jose Bueno.