Mirel Rădoi, replică dură după acuzaţiile aduse de Anamaria Prodan. „Dacă e vorba de ea, lucrurile sunt simple!”

Mirel Rădoi, noul selecționer al României, a avut un mesaj pentru Anamaria Prodan, după ce aceasta l-a acuzat că nu va convoca jucătorii impresarați de ea, din cauza unui conflict de acum câţiva ani.

27 nov. 2019, 16:49
Mirel Rădoi, replică dură după acuzaţiile aduse de Anamaria Prodan. „Dacă e vorba de ea, lucrurile sunt simple!”

Mirel Rădoi a declarat că la under 21 a convocat mai mulţi jucători impresariaţi de Anamaria Prodan.

„Nu sunt aici ca să facă jocurile cuiva. Doar pe cele ale României. Nu sunt aici ca să avantajez pe cineva sau ca să las un jucător acasă. Nu acesta e obiectivul nostru. Ar însemna că nu mi-aș face meseria, că n-aș vrea să performez și că vreau răul țării. Dacă e vorba de Anarmaria Prodan, lucrurile sunt simple. La naționala de tineret sunt jucători impresarați de ea, Olaru, Man și alții. N-am cum să fiu ranchiunos. Altfel, dispăreau acești jucători. Departe de mine gândurile astea”, a declarat Mirel Rădoi.

Anamaria Prodan, atac devastator la adresa lui Mirel Rădoi. Ce-i reproşează noului selecţioner al României

„Poate mă înșel, să dea Dumnezeu! Sunt anumite ranchiuni peste care oamenii nu pot trece! Eu mi-aș dori ca el să fi evoluat, să înțeleagă că ne certăm și trecem peste”, a spus Anamaria Prodan.

Relația dintre Mirel Rădoi și Anamaria Prodan este una tensionată din 2015. Rădoi, atunci antrenor la FCSB, a acuzat-o pe impresară că face presiuni la Gigi Becali pentru ca Laurențiu Reghecampf să revină pe banca tehnică.