Mirel Rădoi și-a scos la vânzare bolidul de lux. Cât cere pe un model unicat în România

Mirel Rădoi, fostul selecţioner al României, a decis tărât să renunțe la una dintre mașinile sale de lux, BMW Alpina B7, pe care a scos-o la vânzare pe site-urile de specialitate.

12 ian. 2022, 09:18
Mirel Rădoi și-a scos la vânzare bolidul de lux. Cât cere pe un model unicat în România

Mirel Rădoi și-a scos la vânzare bolidul de lux. Doritorii care își permit au acum ocazia să conducă bolidul care i-a aparținut fostului selecționer al României.

Mirel Rădoi și-a scos la vânzare bolidul de lux

Fabricată în 2019, maşina lui Mirel Rădoi este deja listată pe unul dintre site-urile de profil, care menționează că modelul este unicat în România, scrie ProSport. Prețul dorit de Mirel Rădoi este de 114.900 de euro, dar suma este una rezonabilă, dat fiind că bolidul este, practic, unul nou, după ce a fost folosit doar 24.500 de kilometri!

Viviana, soția lui Mirel Rădoi, a blocat strada cu un BMW de 150.000 de euro lăsat pe avarii. A stat o oră la salon!

Bolidul beneficiază, printre altele, de exterior negru Saphire, interior individual Merino Alpine cu cusătură contrastantă albastră, scaune încălzite atât în față, cât și în spate, lumină ambientală, plafon tip panoramă, pachet piele extinsă – pe bord, cotiere și pe mânerele ușilor, scaune șofer și pasager cu masaj, scaune spate ajustabile electric, scaune confort cu memorie, control prin gesturi, pachet conexiune extinsă, head up display, încărcare wireless telefon, sonorizare Bowers & Wilkins High End și volan sport Alpina multifuncțional cu comenzi și padele pentru schimbarea vitezelor. De asemenea, vine la pachet cu roți de iarnă și roți de vară originale marca Alpina.