Veste PROASTĂ pentru Mirel Rădoi. ANUNŢ OFICIAL

Mirel Rădoi nu poate sta pe banca tehnică a celor de la Steaua, a declarat Dan Apolzan, directorul general al școlii de antrenori din România.

18 iun. 2015, 14:33
Veste PROASTĂ pentru Mirel Rădoi. ANUNŢ OFICIAL

Dan Apolzan nu e de acord cu numirea lui Mirel Rădoi în funcția de director sportiv și amenință cu sancţiuni drastice.

„Rădoi din punctul meu de vedere nu este antrenor, nu are licență. Mă surprinde că un club ca Steaua încearcă diferite tertipuri ca el să stea pe bancă. Până acum un an se stătea dacă era maseor sau mai știu eu ce, acum avem ID-uri prin care oricine stă pe bancă poate fi identificat. Altfel nu intră pe teren.

Am avut o discuție cu Mirel. Îmi scot pălăria în fața lui, dar trebuie să treacă prin toate etapele ca să devină antrenor. Lucrurile nu stau cum trebuie. Se forțează nota. Nu se ține cont de niște ierarhii.

Vom analiza în viitoarea ședință de comisie tehnică ce vom face în cazul în care va sta în locul directorului sportiv sau al team-managerului.

Comisia Tehnică nu poate interveni direct, dar putem sesiza mai departe. Rădoi nu va sta pe banca Stelei, dar au găsit portița asta cu director sportiv, însă nu-l văd pe el făcând foaia de joc”, a spus Dan Apolzan la Sport.ro.