Mirela Boureanu Vaida, de nerecunoscut în luna a opta de sarcină. Vezi cât de mult i-a crescut burta

Mirela Boureanu Vaida s-a retras, săptămâna trecută, de la emisiunea Mireasă pentru fiul meu pentru a se odihni. În august, vedeta va naşte cel de-al doilea copil.

RomaniaTV.net
23 iul. 2016, 11:52

Mirela Boureanu Vaida este însărcinată în opt luni şi se află în concediu de maternitate. Vedeta încearcă să profite de aceste zile libere pentru a petrece mai mult timp cu familia. Potrivit cancan.ro, prezentatoarea se află alături de familia ei în Sibiu. Prezentatoarea TV s-a fotografiat cu micuţa ei în braţe şi s-a putut observa cât de mult i-a crescut burtica.

Mirela Boureanu Vaida si-a luat ramas bun de la telespectatori si de la fani printr-un mesaj pe care l-a publicat pe pagina sa de socializare. Prezentatoarea a dat de inteles ca nu mai are de gand sa se intoarca in platoul emisiunii matrimoniale pe care o prezinta.

„De câteva săptămâni alerg catre emisiune cu sentimentul că se încheie un capitol important în viaţa mea.. 5 ani de live zilnic, peste 6000 de ore de tensiuni, emoţii, satisfacţii, sacrificii. Totuşi, e greu când ştii ca se termina, oricat de dificil a fost uneori!

Citeşte şi MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Paula Chirilă o înlocuieşte pe Mirela Boureanu Vaida