Mirela Boureanu Vaida, reacţie NEAŞTEPTATĂ după ce a fost ÎNLOCUITĂ

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", a trebuit să renunţe pentru o perioadă de timp la emisiunea pe care o modera, deoarece sarcina nu-i mai permite să facă foarte mult efort. Cum emisiunea trebuie să îşi urmeze cursul, şefii de producţie au stabilit deja înlocuitoarea Mirelei Boureanu.

RomaniaTV.net
07 ian. 2015, 13:39
Mirela Boureanu Vaida, reacţie NEAŞTEPTATĂ după ce a fost ÎNLOCUITĂ

Însărcinată în opt luni, Mirela Boureanu Vaida trebuie să intre în concediu maternal. Pentru că, o dată cu plecarea sa, emisiunea rămâne fără moderator, şefii din Intact au decis ca Andreea Mantea să fie cea care o va înlocui pe viitoarea mămică.

O vedetă de la noi se destăinuie: „Fac sex în pauzele publicitare”

Cum veştile s-au răspândit rapid, Dan Capatos a anunţat recent decizia mai marilor din Intact. Cum aceste zvonuri urmau să fie confirmate la un moment dat, Mirela Boureanu a decis că mai bine este să aibă mai repede o reacţie la cele spuse de Capatos, scrie WoWBiz.

Aşadar, Mirela Boureanu a declarat că: „Dragii mei, a venit vremea vacanţei! O vacanţă pe care n-am avut-o în trei sezoane şi jumătate de emisiune, întrucât nu mi-am dorit-o sau n-am simţit nevoia s-o am… Dar acum o aştept nerăbdătoare. În foarte scurtă vreme voi intra în concediu prenatal şi voi aştepta, liniştită şi emoţionată, cel mai frumos moment al vieţii: venirea primului meu copil pe lume.

Mirela Boureanu Vaida dă replică celor care au criticat-o pentru participarea la Eurovison 2014

Emisiunea rămâne pe mâini bune şi sunt convinsă că Andreea Mantea, cu şarmul şi charisma ei, va face o treabă extraordinară. Predau ştafeta unei alte viitoare mămici şi, ca de la mămică la mămică, îi doresc Andreei multă răbdare şi putere, pentru că nu e uşor, dar e frumos. Sunt sigură că va trăi momente speciale alături de concurenţi! Iar eu promit să mă întorc repede!”.

Citeşte şi  Află ce legătură este între Dan Capatos, Andreea Mantea şi Mirela Boureanu Vaida