Mirela Boureanu Vaida trece prin momente dificile. Anunţul făcut în platoul Mireasă pentru fiul meu

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Mamă a unei fetiţe de un an şi însărcinată cu al doilea copil, Mirela Boureanu Vaida trece prin clipe de mare tensiune. Pentru prima dată, micuţa ei a făcut temperatură mare, din cauza unei viroze, fapt ce a speriat-o destul de rău pe prezentatoarea TV.

RomaniaTV.net
14 mart. 2016, 09:48

Mirela Boureanu Vaida a stat, luni, în mare tensiune, la emisiunea Mireasa pentru fiul meu. „Mă scuzaţi, azi o să mă bâlbâi. Nici copilul meu nu a scăpat de virozele sezonului şi e prima dată când mă confrunt cu temperaturi de 40 de grade”, a spus ea, în direct.

Nu este prima dată când are astfel de probleme. Prezentatoarea TV s-a confesat recent telespectatorilor „Mireasa pentru fiul meu” ca trece prin momente dificile. Vedeta TV a spus ca suferă de o rinita alergica şi că nu poate lua pastile deoarece este însărcinată.

Citeşte şi Mirela Boureanu Vaida a dezvăluit sexul bebeluşului: „Voi fi mamă de băiat. Carla va avea un frăţior!”

Mirela Boureanu Vaida a mărturisit  atunci că va avea un băieţel: „Voi fi mamă de băiat. Da, Carla va avea un frăţior! Ce bucurie mai mare decât să fiu mamă de băiat!”. De asemenea, vedeta a precizat că micuţul va veni pe lume în august, când va pleca în concediu de maternitate.