Mirela Boureanu Vaida, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea sa de SĂNĂTATE

Mirela Boureanu Vaida s-a retras, săptămâna trecută, de la emisiunea Mireasă pentru fiul meu pentru a se odihni. În august, vedeta va deveni, pentru a doua oară, mamă.

10 iul. 2016, 16:20
Mirela Boureanu Vaida, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea sa de SĂNĂTATE

Mirela Boureanu Vaida și-a dorit să se relaxeze în casa unde a copilărit, respectiv la Războieni, unde a ajuns, pentru prima oară, alături de fiica ei, Carla. Cum pe piață au apărut zvonuri conform cărora prezentatoarea TV s-ar confrunta cu niște probleme de sănătate și că ar fi țintuită la pat, adevărul este cu totul altul.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Mirela Boureanu Vaida renunţă definitiv la emisiune

Mirela Boureanu Vaidaa ținut să își liniștească fanii, cu un mesaj pe facebook, ea fiind o gravidă destul de energică în această perioadă, scrie Libertatea.

Mirela Boureanu Vaida merge împreună cu familia în pelerinaj la mănăstirile din Nordul Moldovei: „Voi conduce mașina până în județul Neamț și tot voi face un grătar pe iarba verde, pe malul Ozanei cea frumos curgatoare… Și asta pentru că ma simt, pur și simplu, perfect. Vă pup cu drag și dor și vă transmit salutări din fața Palatului Culturii din Iași”.