Mirela Retegan, despre divorțul de tatăl fiicei sale. Fondatoarea Zurli: „Îți trebuie multă voință să pui fericirea copilului tău înainte nefericirii tale”

Mirela Retegan, despre divorțul de tatăl fiicei sale. Scriitoare, om de radio și antreprenoare, fondatoarea Zurli a avut curajul de a lua viața de la zero atât pe plan profesional, cât și personal, după divorțul de Cornel Sorian, tatăl fiicei sale, Maya.

30 mart. 2023, 12:13
Mirela Retegan, despre divorțul de tatăl fiicei sale. Fondatoarea Zurli: „Îți trebuie multă voință să pui fericirea copilului tău înainte nefericirii tale”
Mirela Retegan, despre divorțul de tatăl fiicei sale

Mirela Retegan, despre divorțul de tatăl fiicei sale. În urmă cu 18 ani,  fondatoarea Zurli a trecut printr-un divorț dureros, mai cu seamă că fiica ei avea doar patru ani. Prezentatoarea a povestit cum a reușit să depășească acel moment extrem de greu. Acum, privind în urmă, consideră că a fost cea mai bună decizie.

Citește și: “GALA WOMEN IN ECONOMY” marchează revenirea la normalitate. Primul concert LIVE și primul eveniment post pandemie

Mirela Retegan, despre divorțul de tatăl fiicei sale

Experiența din această perioadă mamele pot să o găsească în cartea mea ‘Pledoarie pentru mami și tati’. Titlul acestei cărți este de fapt și lucrul care m-a ajutat să merg mai departe. Nu știu dacă mamele sunt bucuroase să se inspire din felul în care eu am depășit acea perioadă din punct de vedere emoțional, unde îți trebuie multă voință să pui fericirea copilului tău înainte nefericirii tale.

Am reușit să depășesc orice pentru că m-am gândit mereu că dacă eu mor mâine, Maya va rămâne cu tatăl ei, iar eu trebuie să construiesc o relație frumoasă și bună între mine și el și să-i susțin să-și construiască ei doi cea mai bună relație posibilă.

Din punct de vedere financiar, am avut curajul de a merge pe mâna pasiunii, am luat de la zero viața și am îndrăznit să cred în mine mai mult decât în oricine”, a declarat Mirela Retegan, pentru Impact.ro.

Cine este Mirela Retegan?

Mirela Retegan este creatoarea Găştii Zurli, care depășește acel șablon de petreceri de copii cu mult. Mirela a venit cu o rețetă proprie, pune suflet și mai ales că s-a dus și în zona de teatru. Un teatru reinventat, personalizat, fără standarde, șabloane, bazat pe puterea cuvântului.

“Dacă eu nu pun un decor în spatele actorilor și nu-l introduce într-un șablon prin care să-l oblig să vadă ceea ce se vede, el vede de fapt mult mai mult”, spune Mirela Retegan, creatoarea găștii Zurli.

Gașca Zurli este cea mai îndrăgită trupă din România în rândul copiilor, dar și al părinților. Fetița Zurli este un personaj 100% românesc care se bucură de un succes extraordinar. Talentul și veselia ei o fac să fie iubită de micuți, dar și de părinți și bunici.