Mirela Retegan este infectată cu coronavirus: „Fiecare experiența e unică”

Mirela Retegan, fondatoarea proiectului fenomen ''Gaşca Zurli'' a anunţat pe reţelele de socializare că a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta le-a promis prietenilor virtuali că va face un live, pentru a le împărtăşi mai multe detalii.

15 dec. 2020, 19:04
Mirela Retegan este infectată cu coronavirus: „Fiecare experiența e unică”
Mirela Retegan este infectată cu coronavirus

Mirela Retegan este infectată cu coronavirus. Vedeta spune că se simte relativ  bine. „Sunt pozitivă. Ieri am făcut testul și s a confirmat. Așa cum v am promis că o să fac, dacă mi se întâmplă, încerc să vă spun cât mai multe din și despre această experiența.

Citeşte şi: Coronavirus: Simona Gherghe a reacţionat după ce s-a propus închiderea şcolilor: „Mi se pare total lipsită de responsabilitate”

Mirela Retegan este infectată cu coronavirus

Ne vedem in seara asta la ora 21.00, intr-un live , aici pe pagina oficială. Imi place să-mi țin promisiunile și as vrea, in demersul meu, să aflați răspuns la cât mai multe întrebări,legate de fricile care ne-au invadat viețile .Fiecare experiența e unică. Eu o să vă spun experiența mea. Nu pot zice că imi vine să dansez, dar nici nu as spune că mi-e rău #pacientcovid

„, a scris Mirela pe pagina sa de Facebook.

Cine este Mirela Retegan?

Mirela Retegan este creatoarea găştii Zurli, care depășește acel șablon de petreceri de copii cu mult. Mirela a venit cu o rețetă proprie, pune suflet și mai ales că s-a dus și în zona de teatru. Un teatru reinventat, personalizat, fără standarde, șabloane, bazat pe puterea cuvântului.

Citeşte şi: O nouă escrocherie pe internet. Hoţii se folosesc de numele unor preoţi cunoscuţi şi cer zeci de mii de euro VIDEO

Dacă eu nu pun un decor în spatele actorilor și nu-l introduce într-un șablon prin care să-l oblig să vadă ceea ce se vede, el vede de fapt mult mai mult”, spune Mirela Retegan, creatoarea găștii Zurli.

Gașca Zurli este cea mai îndrăgită trupă din România în rândul copiilor, dar și al părinților. Fetița Zurli este un personaj 100% românesc care se bucură de un succes extraordinar. Talentul și veselia ei o fac să fie iubită de micuți, dar și de părinți și bunici.