Coronavirus: Simona Gherghe a reacţionat după ce s-a propus închiderea şcolilor: „Mi se pare total lipsită de responsabilitate”

Simona Gherghe a reacţionat pe rețelele de socializare, după ce autoritățile au propus închiderea școlilor și a grădinițelor de mâine, până după Paște. Vedeta susține ideea de a închide școlile și este înverșunată, deoarece autoritățile nu iau mai repede o decizie în acest sens.

RomaniaTV.net
09 mart. 2020, 16:18
Coronavirus: Simona Gherghe a reacţionat după ce s-a propus închiderea şcolilor: „Mi se pare total lipsită de responsabilitate”

„Bâjbâiala asta cu “închidem școlile” “hai să mai așteptăm” “nu e momentul” mi se pare total lipsită de responsabilitate. Ce ar trebui să primeze, acum, e sănătatea copiilor noștri. Nu trebuie să avem un număr alarmant de îmbolnăviri, ca să luăm o decizie care sigur ajută la prevenirea răspândirii virusului. Fără panică, da, încă nu e de speriat situația de la noi, dar ar putea deveni și încă foarte repede, dacă e să judecăm viteză cu care se transmite COVID-19”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Simona Gherghe şi-a botezat băieţelul. Vedete multe la petrecere

Vedeta susține că prioritatea numărul 1 ar trebui să fie sănătatea celor mici, chiar dacă mulți nu au cu cine să își lase copiii atunci când merg la serviciu.

„Știu că pe mulți i-ar nemulțumi o astfel de măsură, că e și problema asta cu cine să-i lase pe cei mici, dar sănătatea copiilor trebuie să fie prioritatea! Asta e cel mai important. Și da, ar trebui sa înteleagă contextul și companiile și să fie permisive cu programul angajaților. Chiar e o situație specială, cu care nu ne-am mai confruntat până acum.

Calm și sănătate! Și nu uitați de regulile esențiale de prevenție, în principal spălarea mâinilor. Aș adăuga și strănutul în pliul cotului, nu în palme. Fetița noastră de 2 ani și 9 luni a deprins acest obicei”, a mai scris fosta prezentatoare.

Citeşte şi: Simona Gherghe, probleme cu fetiţa la grădiniţă. Momente ŞOCANTE prin care a trecut MICUŢA

Simona Gherghe, mărturisiri sincere despre o decizie emoționantă

Simona Gherghe se numără printre primele vedete din showbizul de la noi care s-au alăturat campaniei lansată recent de Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Gașca Zurli. Evenimentul este dedicat mamelor din întreaga Românie care au nevoie de ajutor.

“Întâlnesc, în drumurile mele prin țară, mii de mame. Unele sunt iubite, fericite, de mână cu bărbați care le adoră și au împreună copii sănătoși, de care sunt mândre până la cer. Altele sunt singure, chinuite și poartă în brațe copii care nu înțeleg de ce stau mereu prin spitale, de ce mami este tristă sau bolnavă, de ce tati a plecat și nu se mai întoarce… Din păcate, sunt foarte multe mame triste, singure, bătute, deznădăjuite, bolnave. Mame cu adevărat disperate”, a scris Mirela Retegan pe blogul său oficial, unde puteți găsi și adresa biroului ei, unde pot fi trimise daruri pentru mamele greu încercate de viață.

Citeşte şi: Este oficial! Simona Gherghe a recunoscut: După 9 ani Misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat

Într-o postare făcută de curând pe Instagram Stories, fosta prezentatoare de la Antena 1 a dezvăluit că va adopta o mamă. “Cum ar fi să poți adopta… o mama? Sunt mii de femei care nu primesc niciodată nimic. Anul acesta, eu voi adopta o mama. Îi voi pregăti un dar, care s-o bucure de 8 martie. Și TU poți ajuta! Fă un cadou unei mame, ce crezi că ar bucura-o: un parfum, o bluză sau o pereche de pantofi. Trimite apoi cadoul la adresele de pe blogul Mirelei Retegan” este mesajul publicat de Simona Gherghe pe Internet.