Mirela Vaida a ajuns la spital. Probleme de sănătate în familia prezentatoarei. Imaginea cu care i-a îngrijorat pe fani

Mirela Vaida își ține mereu fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Vedeta le împărtășește acestora experiențele frumoase, dar și pe cele mai puțin plăcute.

06 feb. 2023, 08:46

Mirela Vaida a povestit ce i s-a întâmplat recent. Vedeta a postat o imagine pe Instastory în care apare cu fiica ei cea mare la spital. Nu a făcut nicio precizare despre problemele de sănătate cu care se confruntă micuța, dar probabil că le va explica urmăritorilor săi despre ce e vorba.

Mirela Vaida are o relație specială cu cei trei copii ai ei și are grijă ca aceștia să primească o educație aleasă. Prezentatoarea are niște reguli stricte pe care le respectă atunci când vine vorba de micuții ei. A făcut precizarea că nu le permite copiilor să urmărească emisiunea moderată de ea și că le-a explicat acestora că nu e o emisiune pentru cei mici.

Citește și Mirela Vaida nu-şi lasă copiii să se uite la Vulpiţa şi Viorel. De ce le-a interzis să o urmărească la TV

„Ridic tonul și ei înțeleg că, atunci când ridic tonul, lucrurile sunt grave. Tatăl lor la fel face, dar atât! Și noi aplicăm pedepse. Cea mai cruntă pedeapsă e să te duci în camera ta sau nu primești desert. Sau, azi, nu mergem în parc, dar atât. Oricum, ei le simt. Generațiile s-au schimbat, nu mai funcționează pedeapsa și autoritatea. Merge vorba bună”, a spus Mirela Vaida pentru Viva.ro.

Vedeta a explicat că copiii ei cunosc faptul că lucrează în televiziune, dar nu se pot uita edițiile „Acces Direct”.

Citește și Gafă uriaşă făcută de Mirela Vaida în direct la TV. Fanii nu au iertat-o: „La cât mai multe nenorociri!”

„Copiii mei știu că mama lor apare la televizor, pentru că, atunci când vin acasă de la școală sau după amiezile, mai dau drumul la televizor, să vadă că sunt acolo. Nu se uită la emisiunea mea, pentru că nu este emisiune pentru copii. Și le-am spus că nu e pentru copii. Știu că mama lucrează la televizor, știu că, mă rog, colegii, vecinii mă cunosc, dar nu facem un caz din asta.(…) Generațiile s-au schimbat, nu mai funcționează pedeapsa și autoritatea. Merge vorba bună.”, a spus Mirela Vaida.