Mirela Vaida nu-şi lasă copiii să se uite la Vulpiţa şi Viorel. De ce le-a interzis să o urmărească la TV

Mirela Vaida are o carieră de invidiat în televiziune, dar în ultimii ani emisiunea pe care o prezintă, Acces Direct, a fost tot mai contestată din cauza personajelor care au fost invitate. De altfel, chiar prezentatoarea TV a recunsocut că nu-şi lasă copiii să-i urmărească emisiunile!

02 feb. 2023, 16:20
Mirela Vaida nu-şi lasă copiii să se uite la Vulpiţa şi Viorel. De ce le-a interzis să o urmărească la TV
Mirela Vaida nu-şi lasă copiii să se uite la Vulpiţa şi Viorel

Mirela Vaida nu-şi lasă copiii să se uite la Vulpiţa și Viorel. Vedeta este căsătorită de 14 ani şi are trei copii, iar recent a vorbit despre cum este viața de soție și mamă.

„Rolul de mamă mie mi se pare cel mai frumos rol din viața mea, dintre toate rolurile pe care le-am jucat. E rolul care mă împlinește și care mă face foarte fericită. Îmi iubesc copiii, îi ador, ne simțim foarte bine împreună, facem foarte multe activități împreună. Sunt un om implicat. Le gătesc, îi duc la școală, îi îmbrac, îi spăl, le citesc povești, facem rugăciune, ne jucăm, citim, scriem, facem teme, mergem la activitățile extracurriculare, de la pian, înot, engleză până la tobe, tenis și șah. Mă pregătesc să îi iau de la școală la prânz, să-i aduc acasă, să le pun masa, și apoi ei dorm și eu plec la serviciu”, a declarat prezentatoarea TV pentru VIVA!.

Citeşte şi: Gafă uriaşă făcută de Mirela Vaida în direct la TV. Fanii nu au iertat-o: „La cât mai multe nenorociri!”

Mirela Vaida a vorbit şi despre modul în care îşi educă copiii, dezvăluind că aceştia nu au voie să-i urmărească emisiunile: „Copiii mei știu că mama lor apare la televizor, pentru că, atunci când vin acasă de la școală sau după amiezile, mai dau drumul la televizor, să vadă că sunt acolo. Nu se uită la emisiunea mea, pentru că nu este emisiune pentru copii. Și le-am spus că nu e pentru copii!”.

Citeşte şi: Mirela Vaida a dezvăluit care este secretul siluetei sale: „E singura dietă care dă rezultate la mine”

„I-am învățat întotdeauna să aibă o viață absolut normală, să se comporte ca orice alt copil, fiindcă vreau să aibă parte de același tratament ca oricare alt copil. De asta îi și duc la o școală de stat și am cerut întotdeauna un regim cât se poate de egal și de comun. Avem o bonă de mai bine de șase ani, care stă în casă cu noi, cu excepția week-end-urilor, și care acum ne cunoaște toată viața. Ne bucurăm însă și de clipele în care rămânem doar noi cinci în casă și ne manageriem foarte bine timpul. Avem reguli, pe care toată lumea le respectă, și bucuria momentelor intime e greu de descris”, a mai spus Mirela Vaida.