Mirela Vaida, prima reacţie după ce Antoanela i-a spart maşina: „Frică nu mai e, e doar saturație, exasperare”

Mirela Vaida, prima reacţie după ce Antoanela i-a spart maşina. Prezentatoarea TV a trecut din nou prin momente grele şi asta pentru că agresoarea Antoanela a apărut din nou în peisaj, de această dată atacându-i maşina.

24 iun. 2022, 11:19
Mirela Vaida, prima reacţie după ce Antoanela i-a spart maşina: „Frică nu mai e, e doar saturație, exasperare”

Mirela Vaida, prima reacţie după ce Antoanela i-a spart maşina. În momentul când se afla în transmisiune directă, colegii Mirelei Vaida au anunțat-o că mașina sa electrică, pe care o avea la încărcat în spatele clădirii unde lucrează, a fost distrusă cu bolovani, de către Antoanela.

Citeşte şi: Mirela Vaida, dezvăluirea momentului! Ce salariu primește prezentatoarea tv pentru emisiunea „Acces Direct”

Mirela Vaida, prima reacţie după ce Antoanela i-a spart maşina

Prezentatoarea TV a rămas fără cuvinte, însă și-a adunat toate puterile și a făcut câteva declarații, arătându-se nemulțumită de faptul că autoritățile nu au luat niciun fel de măsură. De această dată, prezentatoarea TV a precizat că avocatul Adrian Cuculis o va reprezenta în fața justiției, specificând din nou că, este dezamăgită de faptul că autoritățile nu iau măsuri, motiv pentru care nu se simte în siguranță.

Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?!(…) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că un ajunge cu un bolovan în cap și de cele mai multe ori sunt eu aia.(…) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap.

Domnul avocat Adrian Cuculis se va căuta și de ceea ce mi s-a întâmplat mie alaltăieri, cu prietena mea liberă pe străzi, care distruge tot ce găsește în cale. Domnul avocat mă va reprezenta din nou în fața justiției. Pare că n-am mai fost, că am fost degeaba. Frică nu mai e, e doar saturație, exasperare. Frica și șocul de anul trecut s-au transformat într-o luptă, lupta care nu e cu o nebună, ci cu statul român”, a spus Mirela Vaida, după ce și-a privit mașina distrusă.