Mirela Vaida a răbufnit după ce a fost somată de CNA. „Mi se pare că exageraţi. Nu faceţi abuz de funcţia pe care o aveţi!” VIDEO

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii  Acces Direct, s-a supărat pe CNA, după ce a întreținut timp de patru luni povestea Vulpiței și a lui Viorel. Vedeta a răbufnit în direct, după o somație primită de la Consiliul Național al Audiovizualului. 

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 14:31
Mirela Vaida a răbufnit după ce a fost somată de CNA. „Mi se pare că exageraţi. Nu faceţi abuz de funcţia pe care o aveţi!” VIDEO

„CNA îmi dă somație pentru că eu mi-am propus să spun că multă lume din mediul rural nu are apă și săpun ca să spele pentru Coronavirus. Am înțeles, nu le place Vulpița, dar ce să facem dacă se uită milioane de români. Nu știu de când suntem autoritate morală. Când am spus că muți din oameni nu au apă, săpun și că pe Veronica am învățat-o noi să se machieze și să se îmbrace și că părul trebuie spălat zilnic când apari la TV. Nu am degradat-o, am educat-o, cât am putut și noi”, a zis pe post Vaida.

Citește și: Cum este plătită Mirela Vaida la Acces Direct: „Telenovela Vulpiţa va trece, oameni buni! Publicul e cel care îţi dă valoare”

Reacția Mirelei Vaida vine după patru luni în care a mediatizat povestea Vulpiței. Povestea a început pe 13 ianuarie și conține detalii din viata personală intimă a celor doi soți,

Până în prezent Acces Direct a primit două amenzi, una de 100.000 și una de 10.000. Apoi, s-a ales cu o somație. Adică o atenționare. Această atenționare a fost cea care a făcut-o pe Mirela Vaida să răbufnească.

„Faptul că dați somație pentru că eu îmi permit să spun niște realități din România este dreptul dumneavoastră, dar mi se pare exagerați. Vă spun cu toată asumarea, eu, nu Acces Direct, nu Antena 1, sunt revoltată pentru că este o realitate pe care nu o vedeți. Credeți că dacă îmi dați o somație se schimbă România? Nu se schimbă și nu o să se schimbe nici de mâine încolo. Nu vor avea copiii tablete să facă școală online. Vă înțeleg că nu vă place, dar nici nu faceți astfel de afirmații și nu faceți abuz de funcția pe care o aveți pentru că nu faceți bine”, a spus Mirela Vaida.

Citește și: Mirela Vaida, prima reacţie după ce telenovela Vulpiţa a fost criticată de CNA: „Să lăsăm falsa pudoare”

Prezentatoarea TV a continuat: „Puteți închide un subiect, o emisiune, plec eu, mă dă afară, dar ceea ce faceți nu schimbă realitatea din România. O să se termine și Vulpița, că nu mai suport nici eu atâtea scandaluri, dar în orice caz eu cred că ce s-a întâmplat în acestă emisiune cu ei doi nu a fost rău, a fost un pas pentru ei. Eu nu încurajez astfel de comportamente și de atitudini, dar rolul meu aici e să fac o emisiune. Rolul dumneavoastră acolo, înteleg, e să fiți instanță morală. Bine, fiți dumneavoastră instanță morală, dar lăsați-mă pe mine să spun realitatea din România. Realitatea este că mulți copii din România mor de foame și n-au cu ce să se spele. Mai dați-mi o amendă, o să o plătesc din salariul meu pentru care muncesc”.

Antena 1 a primit o somație pentru emisiunea Acces Direct, după două amenzi succesive, de 100.000 și de 10.000 de lei, iar Mirelei Vaida, realizatoarea Acces Direct, i s-a reproșat că prin remarciile pe care le-a făcut „a prezentat persoane în ipostaze degradante”.