Mirela Vaida a slăbit 3 kilograme într-o săptămână: „Am trișat și tot am dat jos”

Mirela Vaida a slăbit 3 kilograme într-o săptămână. Recent, prezentatoarea de Acces Direct le spunea fanilor că începe o dietă, alături de soţului ei, care conține șase mese slabe în calorii pe zi. De asemenea, evită zahărul și carbohidrații și încearcă să mănânce cât poate de sănătos.

24 iul. 2022, 13:45
Mirela Vaida a slăbit 3 kilograme într-o săptămână: „Am trișat și tot am dat jos”
Mirela Vaida a slăbit 3 kilograme într-o săptămână

Mirela Vaida a slăbit 3 kilograme într-o săptămână. Vedeta le-a dezvăluit prietenilor virtuali că își dorește să obțină o siluetă de invidiat. Așa că a început să urmeze o cură de slăbire care, spune ea, face minuni.

Până acum, Mirela Vaida spune că are parte de rezultate fabuloase, a reuşit să dea jos trei kilograme, asta deşi a trişat.

Citeşte şi: Emily Burghelea o face praf pe Mirela Vaida: „Falsă şi duplicitară”

Mirela Vaida a slăbit 3 kilograme într-o săptămână

Vedeta a mărturisit că a fost la rude și la ziua lui Pepe și nu a rezistat în fața bunătăților care erau pregătite acolo, așa că a renunțat pentru câteva ore la regim și s-a bucurat de petrecere.

A trecut o săptămână de când am început dieta. Hai să vedem, 56,9. Am început dieta cu 59,7 kilograme. Deci am dat aproape trei kilograme.

Ideea este că aș fi dat și mai mult, dar am fost pe la rude, m-au pus la masă, am fost la ziua lui Pepe, mi-a dat să mănânc tort, să beau șampanie, deci dacă am și trișat și tot am dat jos trei kilograme, vă dați seama ce bună este această dietă”, a spus Mirela Vaida.