Emily Burghelea o face praf pe Mirela Vaida: „Falsă şi duplicitară”

Emily Burghelea o face praf pe Mirela Vaida. Cele două au fost colege la Acces Direct, emisiune la care Emily a fost asistentă TV. În momentul când tânăra a demisionat, ambele şi-au adus diverse acuze vizavi de situaţia Vulpiţei şi a lui Viorel.

23 iul. 2022, 21:30
Emily Burghelea o face praf pe Mirela Vaida: „Falsă şi duplicitară”
Emily Burghelea o face praf pe Mirela Vaida

Emily Burghelea o face praf pe Mirela Vaida. Cea dintâi a devenit cunoscută după ce a participat la show-ul „Bravo, ai stil!”, a bifat ulterior un rol pe micile ecrane, acela de asistentă TV în emisiunea „Acces Direct”, prezentată de Mirela Vaida.

Tânăra și-a dat însă la scurt timp demisia în direct, dezvăluind în prezent părerea ei reală despre fosta ei colegă de platou. Acum, este prezentatoarea emisiunii Vorbeşte lumea, alături de Cosmina Păsărin şi Majda.

Citeşte şi: Emily Burghelea, despre infidelitate. Ce i-ar face soţului ei dacă ar înşela-o: „Nu aș putea să iert”

Emily Burghelea o face praf pe Mirela Vaida

Recent, a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a fost provocată să-și spună punctul de vedere despre prezentatoarea Mirela Vaida. Tânăra a preferat să răspundă la întrebare în loc să mai guste din sosul extrem de picant.

Pentru mine a fost falsă și duplicitară, ce vrei să zic?! Nu vreau să o ia nimeni personal. E o chestie personală. Asta cred eu. Nu e nimic cu intenție sau să se supere cineva.”, a declarat Emily Burghelea la Pro TV.

Emily Burghelea, curtată de Dani Oţil

Înainte să o cunoască pe Gabriela Prisăcariu şi să formeze o familie cu ea, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan şi Dani a încercat să cucerească diverse femei. Printre ele s-a aflat şi Emily Burghelea, fostă concurentă la Bravo, ai stil! şi fostă asistentă la Acces Direct.

Dani Oțil mi-a făcut avansuri. Mi-a făcut așa cu mâna… Îmi place mult de el. Nu era căsătorit, nici eu. Eram oricum mică. Aveam 18 ani”, a mai dezvăluit Emily Burghelea.