Mirela Vaida, adevărul despre Vulpița și Viorel: „Eu am avut un sentiment de milă, pentru că a fost mult hate, mai ales pe ea”

Mirela Vaida, adevărul despre Vulpița și Viorel. De-a lungul timpului, diferite personaje au ajuns în platoul Acces Direct, unele dintre ele rămânând și acum în amintirea publicului. Cei doi au apărut o bună perioadă la emisiune, Veronica Stegaru a scos inclusiv o piesă.

02 mart. 2024, 20:37
Mirela Vaida, adevărul despre Vulpița și Viorel: „Eu am avut un sentiment de milă, pentru că a fost mult hate, mai ales pe ea”
Mirela Vaida, adevărul despre Vulpița și Viorel

Mirela Vaida, adevărul Vulpița și Viorel. Invitată în emisiunea online „Gând la gând cu Teo”, artista a vorbit despre cele două personaje și care au fost, de fapt, sentimentele sale reale.

Citește și: Mirela Vaida a pierdut trei sarcini. Mărturisiri sincere despre cea mai dificilă perioadă: „O iei razna, plângi, nu te mai ridici din pat”

Mirela Vaida, adevărul Vulpița și Viorel

Mirela Vaida consideră că în jur de 40% dintre mulți români nu au acces la educație și la un loc de muncă, aceștia fiind poate într-o situație similară cu a celor două personaje.

Sentimentele mele reale au fost și le-am spus și atunci, pentru că a fost mult hate pe Vulpița (…) Eu am avut un sentiment de milă, și-ți spun de ce: pentru că noi râdem de niște personaje care ele nu sunt inventate, ele există.

Și nu sunt doar Vulpița și Viorel, cred că sunt vreo 40% din mulți români care nu au acces la educație, la un loc de muncă, la o perspectivă – nu, și atunci ce te aștepți?

Oamenii ăștia au venit ei către noi, cu un subiect pe care l-am tratat foarte grav – o tentativă de viol. Și dup-aia am descoperit, de fapt, că nu fusese tentativă de viol, că fusese minciună ei în fața bărbatului, ca să se scoată că a lipsit de acasă într-o seară.

După 3-4 zile aflăm că povestea era cusută cu ață albă și că nu era nimic adevărat din ce spunea domnișoara Vulpița, și că, de fapt, bărbatul ei fusese cel încornorat, mințit, și stai că în timpul ăla mai sună și soacra Vulpiței, care o face cu ou și cu oțet… Și de acolo, „Las Fierbinți” e mic copil”, a povestit Mirela Vaida.