Mirela Vaida, de nerecunoscut după ce a fost atacată cu bolovani în platoul Acces Direct: „Mi-am văzut moartea cu ochii”

Mirela Vaida rupe tăcerea după ce a fost atacată cu un bolovan, în direct, de către o femeie care a dat buzna în platoul Acces Direct complet dezbrăcată. Vedeta, vizibil afectată, este de nerecunoscut după episodul socant.

20 mart. 2021, 11:36
Mirela Vaida, de nerecunoscut după ce a fost atacată cu bolovani în platoul Acces Direct: „Mi-am văzut moartea cu ochii”

Mirela Vaida este în stare de şoc după ce a fost atacată de o femeie în platoul de la Acces Direct. Prezentatoarea a povestit într-un video postat pe Instagram ce s-a întâmplat. Mirela Vaida, vizibil desfigurată de plâns, a povestit cum a decurs tot incidentul.

Prezentatoarea de la Acces Direct le-a mulţumit tuturor urmăritorilor ei, prietenilor şi cunoscuţilor care i-au transmis mesaje de incurajare după ce a fost atacată cu pietre în direct la Acces Direct.

Citeşte şi: Mirela Vaida, primele declarații după ce a fost atacată cu un bolovan în timpul emisiunii: „Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea”

Vaida a mărturisit că în prezent se află la munte, alături de familia ei, plecarea fiind planificată dinainte.

„Vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit. Am ajuns la munte, pentru că era un weekend pregătit la munte cu familia. Sigur că sunt în stare de șoc, presupun că se cunoaște și faptul că am plâns mai tot drumul. Pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul și cu mâna pe inimă să nu trăiască niciodată ce am trăit eu astăzi, pentru că efectiv mi-am văzut moartea cu ochii.”, a spus Mirela Vaida pe Instagram.

Mirela Vaida

Mirela Vaida a mai povestit că femeia care a atacat-o a pătruns în platou pe o uşă de serviciu care nu era păzită.

„Mai multe detalii o să am luni de la Poliție și cred că luni o să fiu un pic în stare să vă și povestesc ce s-a întâmplat. Da, este adevărat, pare incredibil, dar ușa aceea laterală nu este păzită. Este o ușă de serviciu, pe care ies colegii la țigară, unde parcăm noi mașinile. Da, pe acolo poate intra oricine. Mai multe vă spun luni”, a mai adăugat Mirela Vaida.

 

Cine este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida la „Acces Direct”. Femeia a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Obregia!

S-a aflat cine era femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida cu un bolovan, în direct, la „Acces Direct”. Aceasta a fost identificată și reținută de Poliție.