S-a aflat cine era femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida la „Acces Direct”. Femeia a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Obregia!

S-a aflat cine era femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida cu un bolovan, în direct, la „Acces Direct”. Aceasta a fost identificată și reținută de Poliție.

19 mart. 2021, 19:10
S-a aflat cine era femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida la „Acces Direct”. Femeia a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Obregia!

S-a aflat cine era femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida la „Acces Direct”. Mirela Vaida, a fost atacată cu un bolovan în direct, vineri. Aflată în stare de șoc, cu ochii în lacrimi, Mirela Vaida a povestit după incident că „avea un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. (…) Nu știu, m-a șocat pentru că nu înțelegeam ce se întâmplă și nu am avut nici prezență de spirit ca să acționez mai repede. Norocul meu e că nu m-a nimerit.”

S-a aflat cine era femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida la „Acces Direct”. Femeia a fost internată la Spitalul de Psihiatrie!

Femeia a fost identificată și reținută de oamenii legii, după ce scena a avut loc. Atacatoarea prezentatoarei TV fusese internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București, potrivit Spynews.

Mirela Vaida a povestit, în lacrimi, că este şocată, că se teme pentru siguranţa ei. Vedeta a dezvăluit că în ultimul timp a primit ameninţări pe internet de la o persoană care se recomandă Magdalena Şerban, criminala de la metrou.

„Am chemat Poliția. Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani o să ies și o să te omor. Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios. În momentul în care sunt atacată în direct cu pietroi poate fi clar încadrare de tentativă de omor. Femeia asta a venit fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu că nu m-a nimerit”, a spus Mirela Boureanu-Vaida, imediat după reluarea emisiunii „Acces direct”.

Citeşte şi: Reacţia Poliţiei după ce Mirela Vaida a fost atacată în direct. Cum a pătruns agresoarea goală puşcă pe platoul de televiziune


loading...
Partenerii noștri