Mirela Vaida, declarații despre al patrulea copil. „Fetiță vrem să fie. I-am ales și numele!”

Mirela Vaida este căsătorită din 2009 cu Alexandru Vaida și împreună au trei copii. Prezentatoarea TV îşi mai doreşte o fetiţă, astfel că nu exclude un patrulea copil!

23 sept. 2021, 14:30
Mirela Vaida, declarații despre al patrulea copil. „Fetiță vrem să fie. I-am ales și numele!”

Mirela Vaida, declarații despre al patrulea copil. Vedeta are deja trei copii: Carla are șase ani și jumătate, Tudor are cinci ani, iar Vladimir e mezinul familiei, are doi ani și jumătate.

Mirela Vaida, declarații despre al patrulea copil

Prezentatoarea de la „Acces Direct”recunoaște că viața cu trei copii nu e ușoară, însă e fericită când îi vede pe toți jucându-se, alergând prin curtea casei. Ba, mai mult, ia în calcul să mai facă un copil! „Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor. Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident. Dar am zis că anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul”, a spus Mirela Vaida pentru OK!Magazine.

Mirela Vaida s-a pus pe slăbit: „M-am apucat de treabă! Vreau să dau jos 5 kg în 2 săptămâni!”

Vedeta a mai adăugat că și copiii își doresc o surioară. „Da, tot timpul vorbim despre asta şi sunt foarte deschişi. Ne spun unde o să doarmă fetiţa, ce o să facă. Copiii sunt pregătiţi, noi, mai puţin”.