Mirela Vaida, despre Crăciunul de altădată: „Dacă primeam o portocală, era sărbătoare”

Mirela Vaida și-a amintit despre Crăciunul de altădată. Vedeta are o familie foarte frumoasă, se bucură de trei copii frumoși și veseli, care îi înseninează zilele. Prezentatoarea este nostalgică după perioada când era și ea copil.

15 dec. 2022, 17:38
Mirela Vaida, despre Crăciunul de altădată: „Dacă primeam o portocală, era sărbătoare”
Mirela Vaida, despre Crăciunul de altădată

Mirela Vaida, despre Crăciunul de altădată. Cei cinci membri ai familiei sunt acum în culmea fericirii, pentru că sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar Moș Crăciun este așteptat de toată lumea, de la mic, la mare. Artista a povestit cu ce cadouri venea Moșul în copilăria ei, dar și ce dorințe au micuții anul acesta.

Citește și: Cum petrece Mirela Vaida sărbătorile de iarnă. Ce tradiții respectă prezentatoarea: „Aș vrea ca și copiii să o ducă mai departe”

Mirela Vaida, despre Crăciunul de altădată

Este o diferență de la cer la pământ între Moș Crăciunul din copilăria mea, și cel de acum, nu neapărat în sensul bun. Nu te poți opune nici evoluției tehnologice, nici deschiderii pe care copiii o au astăzi. Copiii cer de la role, până la gadgeturi. Mie dacă îmi aducea Moș Crăciun o portocală, era sărbătoare, pentru că pe atunci se găseau foarte rar. Kiwi nici nu știam ce sunt, iar bananele le cumpăra mama verzi și le punea într-un dulap, la întuneric, până începea să miroasă a ceva bun în casă, așa ne dădeam seama că s-au copt bananele.

Luam o banană și o împărțeam la patru, ca să mai avem și pe mâine, erau alte condiții. Moș Crăciunul meu a fost mereu un om foarte pragmatic, îmi aducea mereu ce îmi trebuie: șosete, indispensabil, bluze de corp, căciuli, despre jucării nu discutam, erau rare. Câte o ciocolată sau un biscuite. Cam asta era pe vremea mea. Noi eram fericiți cu atât.

Astăzi mi-aș dori să pot să-i țin în echilibru și pe copiii mei, dar din păcate nu mă lasă lumea din jur, generația este alta. Trebuie să te raportezi la tot ce impune generația aceasta, la accesul pe care ei îl au la informație, la jucării, la tot ce apare nou. Oricât ai vrea să te opui lucrurilor acestora poți, dar nu până la capăt, până la un punct.

Fiecare are câte un desen animat preferat, fiecare își dorește ceva cu prințesa, prințul din desenul animat preferat. Unul vrea role, altul vrea o păpușă, altul adidași. Sigur că dacă o să reușească Moș Crăciun, o să le aducă ceva de acolo, dar în general nu le luăm mai mult decât o jucărie, un dulce și un joculeț, un produs vestimentar. Sunt și trei și nu putem merge până la a le satisface toate dorințele. Ei vor multe, dar vedem ce reușește Moșul să găsească.

Încă nu am avut discuția despre Moș Crăciun și îmi este puțin teamă de momentul ăla, pentru că ei sunt atât de încrezători în poveștile astea, își pun atât de multe speranțe și vise în acest Moș, încât efectiv nu știu cum va fi confruntarea cu realitatea. Prelungim și noi cât putem acest farmec al copilăriei și vom vedera ce se va întâmpla la momentul respectiv”, a declarat Mirela Vaida, pentru Spectacola.ro.