Mirela Vaida, surpriză neplăcută când a ajuns acasă. Cum i-a găsit pe copii: „Mi-este frică, mi-e teamă mami.”

Mirela Vaida a avut surpriză neplăcută când a ajuns acasă. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a împărtăşit cu fanii o situaţie de care nu s-a bucurat deloc, ba din contră, îi provoacă multă teamă.

10 nov. 2022, 13:59
Mirela Vaida, surpriză neplăcută când a ajuns acasă. Cum i-a găsit pe copii: „Mi-este frică, mi-e teamă mami.”

Mirela Vaida, surpriză neplăcută când a ajuns acasă. Copiii vedetei și-au dorit un animal de companie și au decis să opteze pentru un hamster. Ce nu știau însă cei mici este că mama lor are fobie de șobolani, iar hamsterul face practic din aceeași categorie de răzătoare.

Citeşte şi: Mirela Vaida, anunţ după 30 de ani de căsnicie. Ce face vedeta de trei ori pe săptămână

Mirela Vaida, surpriză neplăcută când a ajuns acasă

Deci copiii au cumpărat un hamster și îmi este frică să intru pentru că eu fobie de hamsteri! Măi, Carla, mami, v-am rugat să nu cumpărați pentru că mie îmi e frică de șobolani. Mi-este frică, mi-e teamă mami. Și dacă îl scăpăm prin casă?!”, i-a întrebat Mirela Vaida pe copiii săi într-un clip video.

Fiica vedetei i-a explicat acesteia că hamsterul va dormi cu ea în cameră, în spațiul amenajat special din cușcă, însă prezentatoarea de la ”Acces Direct” încă nu înțelege cum va putea să locuiască cu acesta. ”Cum aici doarme? Eu nu pot să mă uit la șobolanul ăsta, ce să facem cu el în casă?”, a continuat Mirela Vaida.

Vedeta i-a anunțat pe fanii săi și ca vă avea un animal de companie, pe care însă nu și l-ar fi dorit. Se pare că de vină ar fi soțul ei, care ar fi cedat în fața celor mici și a decis să le cumpere hamsterul, în ciuda faptului că prezentatoarea tv se teme de astfel de animale.

S-a ingrosat rau gluma!! Eu am fobie la asa ceva!! Cum se procedeaza in situatia asta?‼️😱 A cedat taica-su si le-a cumparat hamsterul‼️‼️„, este mesajul transmis de Mirela Vaida, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

Dieta care o ajută pe Mirela Vaida să rămână în formă

Mirela Vaida are foarte mare grijă de imaginea ei și are o rețetă perfectă pentru silueta de vis pe care o deține. Prezentatoarea tv îmbină perfect dieta cu sportul pentru a arăta atât de bine la tv.

Gata! Am ajuns la sală! Programul e așa: la 7.30 ies din casă cu copiii. Eu echipată de antrenament, ei echipați de școală. Îi las la poarta școlii și eu plec spre București, 30 km, să ajung la ora de aerobic, cycling, interval, body-pump etc.

Stau 1-2 ore, transpir, alerg, pedalez, apoi fug înapoi 30 km să iau copiii de la școală/grădi și să ne îndreptăm către activitățile lor extracurriculare: pian, fotbal, înot, tenis, etc! Asta se întâmplă de 3-4 ori pe săptămână!

Nu, nu e greu! Mișcarea îmi dă o stare super bună, îmi dă energie pentru toată ziua, mă face să mă simt vie, chiar dacă, după atâta efort, pe cântar nu se vede niciun gram!’, a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.