Mirela Vaida, devastată după moartea lui Alexandru Arşinel: „L-am aşteptat să se întoarcă acasă”

Mirela Vaida este devastată după moartea lui Alexandru Arşinel. Celebrul actor s-a stins din viaţă joi, 29 septembrie, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Acesta era internat de mai mult timp, pentru tratarea unor leziuni cauzate de repaosul prelungit la pat.

30 sept. 2022, 08:25
Mirela Vaida, devastată după moartea lui Alexandru Arşinel: „L-am aşteptat să se întoarcă acasă”
Mirela Vaida, devastată după moartea lui Alexandru Arşinel

Mirela Vaida, devastată după moartea lui Alexandru Arşinel. Colega lui de breaslă s-a declarat şocată de moartea maestrului şi a spus că îi datorează foarte multe acestuia, el fiind cel care a ajutat-o enorm în carieră. A declarat că marele actor iubea enorm teatrul, „când începea să cânte, era ca un copil plin de bucurie”.

Citeşte şi: Dan Negru, prima reacție după moartea actorului Alexandru Arșinel: ”Televiziunea pierde lumea care a construit Golden Age-ul televziunii”

Mirela Vaida, devastată după moartea lui Alexandru Arşinel

Am mai pierdut o mare legendă a scenei româneşti. Dumnezeu să-l ierte! N-am procesat niciodată informaţia că maestrul Arşinel ar putea să nu mai fie, la fel cum nu am putut luni de zile să accept ideea că Stela Popescu nu mai e. L-am aşteptat tot timpul pe maestrul Arşinel să se întoarcă acasă. Teatrul de Revistă era casa lui, el acolo reîntinerea, acolo nu mai avea nicio boală. Când începea să cânte, era ca un copil plin de bucurie, îi sclipeau ochii.

Sunt şocată… nu am vrut niciodată să accept că toată perioada se va termina aşa, nu am vrut să accept. Îi datorez foarte multe, m-a angajat, a crezut în mine, m-a distribuit în spectacole, mi-a dat un câmp de exprimare artistică, iar asta pentru mine a fost una dintre cele mai mari bucurii pe care o voi împărtăşi copiilor şi nepoţilor care nu îl vor vedea decât în filme.

Sunt devastată, toţi colegii mei cred că simt acelaşi lucru, se simt debusolaţi. Ne simţim singuri şi trişti pentru că ne pleacă marii actori. Aveam spectacol peste două-trei zile la Teatrul de Revistă, nici nu ştiu ce o să facem dacă se mai joacă sau nu. Am mai pierdut o mare legendă a scenei româneşti. Dumnezeu să-l ierte”, a spus Mirela Vaida, pentru Fanatik.ro.