Dan Negru, prima reacție după moartea actorului Alexandru Arșinel: ”Televiziunea pierde lumea care a construit Golden Age-ul televziunii”

Este doliu în lumea teatrului românesc! Marele actor Alexandru Arșinel a murit joi, la vârsta de 83 de ani, la Spitalul de Urgenţă din Capitală, unde era internat de mai multe săptămâni din cauza unor probleme medicale grave.

29 sept. 2022, 22:39
Dan Negru, prima reacție după moartea actorului Alexandru Arșinel: ”Televiziunea pierde lumea care a construit Golden Age-ul televziunii”

Încă o stea a teatrului românesc a părăsit scena acestei vieți. Marele actor Alexandru Arșinel este plâns de o țară întreagă. Rudele și prietenii maestrului sunt împietriți de durere.

Citește și Memoriile lui Alexandru Arșinel. Momentele de groază prin care a trecut actorul, la începutul carierei

Vestea morții lui Alexandru Arșinel l-a întristat profund pe Dan Negru care a fost foarte apropiat de îndrăgitul actor . Prezentatorul TV crede că odată cu plecarea din această a lume a marelui actor, televiziunea pierde încă o personalitate dintr-o generație care nu mai pot fi înlocuită de nimeni.

Dan Negru a ținut să precizeze faptul că, de-a lungul carierei sale, Alexandru Arșinel, Stela Popescu și Florin Piersic i-au adus audiențe colosale emisiunilor sale. De asemenea, Dan Negru a punctat că Alexandru Arșinel n-a lipsit la niciun Revelion, din ultimele 25 pe care el le-a moderat, la Antena 1.

”Televiziunea pierde lumea care a construit Golden Age-ul televziunii. Arșinel, Stela și nu numai, garantau audiențe TV și, în ultimii 25 de ani, cifrele mari de audiență pe care televiziunea le-a făcut li se datorează.

Sunt norocos și mândru că am fost cel care a deschis ușa în multe show-uri de TV acestor oameni, între care Alexandru Arșinel”, a declarat Dan Negru, pentru CANCAN.RO.

Alexandru Arșinel a murit, joi, la vârsta de 83 de ani, la Spitalul de Urgenţă din Capitală, unde era internat de mai multe săptămâni din cauza unor probleme medicale grave.

La mijlocul lunii septembrie, actorul a ajuns de urgenţă la spital unde a fost internat în secţia de Terapie Intensivă.

Citește și A murit Alexandru Arșinel. Marele artist avea 83 de ani