Mirela Vaida, mândră că are copii talentați. Micuții îi calcă pe urme în cariera muzicală: „Îi las pe ei să își facă trupa lor”

Mirela Vaida este foarte bucuroasă că cei trei copii sunt plini de creativitate și, mai în glumă mai în serios, a spus că aceștia îi calcă pe urme în cariera muzicală.

15 feb. 2024, 09:57
Mirela Vaida, mândră că are copii talentați. Micuții îi calcă pe urme în cariera muzicală: „Îi las pe ei să își facă trupa lor”
Mirela Vaida este o mămică implicată și spune că micuții ei îi vor călca pe urme

Mirela Vaida a dezvăluit cum decurge o zi din viața ei. Prezentatoare TV este o mamă foarte grijulie, care își pune întotdeauna copiii pe primul loc. În fiecare dimineață îi pregătește pe cei trei micuți pentru școală și abia apoi își bea liniștită cafeaua.

Citește și: Mirela Vaida, rețeta de supă de pui cu tăieței de casă. E preferata copiilor ei. „Vitamine, culoare și un gust foarte bun”

„Trezirea la 6:30, mic dejun, tot, după care la 7:00 îi trezesc pe ei (n.r. pe copii), spălare, tot. Coborâm la micul dejun și eu le pun pachețelele, apa și ce le mai trebuie, îi las în poarta școlii și după ce i-am lăsat la școală mă întorc acasă și de la 8:00 văd și eu ce gust are cafeaua. (…) Abia de la 8:00 începe și pentru mine ziua, în sensul că am terminat cu ei”, a dezvăluit Mirela Vaida, pentru Antena Stars.

Citește și: Suma incredibilă pe care o câștigă Mirela Vaida la o nuntă pentru un program de 45 de minute! ”Merită, face atmosferă și cântă foarte bine”

Vedeta a făcut o serie de dezvăluiri despre cei trei copiii ai săi și spune că aceștia îi calcă pe urme.

„Nu vreau să mă bag, îi las pe ei, sunt altă generație, sunt alt gen de muzică și deja nu ne mai înțelegem, au alt stil. Și îi las pe ei să își facă trupa lor și eu îmi văd de ale mele. (…) Asta cu trupa vă dați seama că e o glumă, adică poate nu e, dar eu îmi doresc de la ei doar să facă lucruri care să le aducă pasiuni în viață, să le ocupe timpul, să nu stea toată ziua pe telefoane și pe laptop și să le dezvolte creativitatea”, a mai spus prezentatoarea.