Suma incredibilă pe care o câștigă Mirela Vaida la o nuntă pentru un program de 45 de minute! ”Merită, face atmosferă și cântă foarte bine”

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din România. Majoritatea românilor o cunosc de pe micile ecrane ca fiind moderatoare, însă foarte puțini știu că ea este și artistă. Vedeta nu cântă numai muzică populară, ci și ușoară.

05 nov. 2023, 12:43
Suma incredibilă pe care o câștigă Mirela Vaida la o nuntă pentru un program de 45 de minute! ”Merită, face atmosferă și cântă foarte bine”
Suma incredibilă pe care o câștigă Mirela Vaida la o nuntă pentru un program de 45 de minute!

Suma incredibilă pe care o câștigă Mirela Vaida la o nuntă pentru un program de 45 de minute! De foarte mulți ani, ea este prezentă la foarte spectacole și evenimente private, unde câștigă foarte bine.

Citește și Cum prepară Mirela Vaida ciorba de fasole cu afumătură. Ingredientul secret folosit de prezentatoare: „Nu mă dau în lături de la a pune multe condimente”

Suma incredibilă pe care o câștigă Mirela Vaida la o nuntă pentru un program de 45 de minute!

Pentru un singur program de 45 de minute, la o nuntă, Mirela Vaida primea în urmă cu câțiva ani între 1500-1800 de euro. Acum, cel mai probabil tariful care de cele mai multe ori depinde de eveniment ori de distanța parcursă, a crescut.

“Boureanu Vaida este foarte îndrăgită la astfel de evenimente, de aceea, este și solicitata. Ea stă pe scena în jur de 45 de minute sau o oră și este remunerată binișor, cu sume cuprinse între 1500-1800 de euro. Însă, merită, face atmosferă și cantă foarte bine”, au dezvăluit surse apropiate vedetei, potrivit wowbiz.ro.

Cum se descurcă Mirela Vaida cu trei copii

Deși își dorește să fie mai drastică, vedeta recunoaște că este părintele „ușor de vrăjit”. În timp ce soțul său preia rolul de „polițist rău”, ea se lasă adesea manipulată de dorințele micuților.

În ciuda provocărilor, Mirela Vaida este un model de părinte implicat și devotat. Ea își dorește ca cei mici să aibă o copilărie fericită și sănătoasă și face tot ce îi stă în putință pentru a-i ajuta să se dezvolte armonios.

„Eu sunt părintele foarte ușor de vrăjit. Soțul meu preia partea de polițist rău, cineva în casă trebuie să fie autoritar. Îmi place că obtin ce vor, dar parcă prea ușor de la mine. Avem o graniță, ei știu când se poate și când nu.

Întotdeauna sunt pe telefon cu soțul meu, cu tatăl lor. Avem și o bonă care ne ajută, atunci când suntem plecați. Eu cred, și sper că am depășit perioada aceea de boli ale copilăriei, și că am început deja să ne imunizăm. Îi mulțumim lui Dumnezeu că suntem sănătoși și să ne țină tot așa„, a declarat Mirela Vaida pentru Spynews.ro.

Citește și Mirela Vaida joacă alba-neagra cu propria imagine. Se contrazice în declarații: „Jucăm după regulile mele”. Adevărul despre sarcina vedetei