Mirela Vaida, noi detalii cutremurătoare despre momentul în care a fost atacată. „A fost înainte de accidentul ăla!”

Mirela Vaida a făcut noi dezvăluiri despre trauma pe care a suferit-o atunci când a fost agresată în direct, în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

06 apr. 2021, 09:09
Mirela Vaida, noi detalii cutremurătoare despre momentul în care a fost atacată. „A fost înainte de accidentul ăla!”

Mirela Vaida, noi detalii despre momentul în care a fost atacată. Prezentatoarea a mărturisit că a trecut prin clipe îngrozitoare după ce o femeie, complet dezbrăcată, a dat buzna în platoul de televiziune și a atacat-o cu un bolovan pe moderatoare.

Mirela Vaida, noi detalii despre momentul în care a fost atacată

Ulterior, s-a aflat că femeia care a agresat-o pe Mirela Vaida a acționat cu discernământ, așa cum arată rezultatul expertizei psihiatrice. Agresoarea a strigat de multe ori că o va omorî pe prezentatoarea TV dacă nu îi dă înapoi o sumă de bani. Femeia o avea ca țintă, de fapt, pe Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii. „Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet care urla continuu: ”Să îmi dai banii, să îmi dai banii!”. Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului.  Cei de la poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi. Nu ştim cum a ajuns până aici, mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru-pietroaie pregătite acolo în spate la intrare”, a povestit Mirela Vaida.

Mirela Vaida, salariu uriaş la „Acces Direct” şi „Te cunosc de undeva”. Cu câţi bani o plăteşte Antena 1

Mirela Vaida a fost invitată în emisiunea lui Pepe, acolo unde i-au încântat pe internauți cu muzică și voie bună. Vedeta nu a dorit să mai comenteze mult pe acest subiect. „Exact, Pepe, sunt aici, ca să vezi. Auzi, dar s-a nimerit, că a fost înainte de accidentul ăla… așa s-a nimerit, dă-l încolo, gata!”, a spus Mirela Vaida, după ce Pepe a vorbit despre o gală a emisiunii „Te cunosc de undeva” filmată înainte de incident.


loading...
Partenerii noștri